• شنبه / ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۰
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 99032414997
  • خبرنگار : 71463

یک خبر، چند پرسش؛

رفاقت یا عدالت؟

رفاقت یا عدالت؟

"من ۸۰۰ میلیارد هم بخواهم این برادرانم می‌دهند و اگر کل لواسان و کارخانه‌اش را بخواهم به نام من می‌کند. این رفاقت است. اگر شما از این دوستان ندارید به من ارتباطی ندارد". این گفته‌های اکبر طبری در دومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهاماتش شاه‌بیت فساد برخی مسئولان است.

به گزارش ایسنا، دومین جلسه رسیدگی به اتهامات اکبر طبری معاون اجرایی سابق حوزه ریاست قوه قضاییه و متهمان دیگر این پرونده، صبح چهارشنبه ۲۱ خرداد ۹۹ به ریاست قاضی بابایی در شعبه پنج دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد.

در این دادگاه طبری به نکته‌ای اشاره کرد که قابل تامل است. طبری در این دادگاه درباره اموال، املاک و وجوه کلانی که از سوی فرهاد مشایخ و حسن نجفی به وی داده شده بود با ااشاره به اینکه با آنها دوستی بیش از ۳۰ ساله دارد، گفت: «اگر من ۸۰۰ میلیارد هم بخواهم این برادرانم می‌دهند و اگر کل لواسان و کارخانه‌اش را بخواهم به نام من می‌کند. این رفاقت است. اگر شما از این دوستان ندارید به من ارتباطی ندارد. اگر آنها نیز از من بخواهند من نیز برای آنها انجام می‌دهم!»

بعد از انتشار این خبر در افکار عمومی و به خصوص فضای مجازی چند پرسش از سوی مردم مطرح شد که قابل تامل است:

۱. به قول رسول قهرمانی نماینده دادستان که در همان دادگاه خطاب به طبری تصریح کرد که "آقای طبری گفتند که این افراد دوست داشتند تا به من پول بدهند کاملا درست است آقای طبری محبوب دل‌های متهمان اقتصادی بودند". همین پاسخ هوشمندانه نماینده دادستان این سوال را به ذهن می‌رساند چرا شخصی در رده‌های بالای قضایی کشور باید محبوب دل‌های‌متهمان اقتصادی باشد؟

۲. اکثر مردم که در شرایط کنونی با انواع و اقسام مشکلات ریز و درشت دست و پنجه نرم می‌کنند و چنین دوستان دست‌دل‌بازی ندارند و در اتاق امثال طبری هم همیشه به رویشان بسته است باید چه کنند؟ آیا مردم باید مثل آن کارگر شرکت نفت خود را دار بزنند یا مثل آن جانباز محتاج خودسوزی کنند تا امثال طبری همچنان با رفیق بازی خود سرمایه‌های کشور را به یکدیگر پاس بدهند؟

۳. اکبر طبری گفته که "اگر دوستانش بخواهند او هم برایشان چنین کاری انجام می‌دهد". با توجه به مقام قضایی و نفوذی که طبری در قوه قضاییه و برخی دیگر از دستگاه‌ها داشته آیا اگر دوستانش می‌خواستند به خاطر این رفاقت دیرینه در پرونده‌ای اعمال نفوذ نمی‌کرد و یا کل قوه قضاییه را به نام رفقایش نمی‌زد؟

۴. با وجود چنین بده‌بستان‌هایی آیا دیگر جایی برای اجرای عدالت و احقاق حقوق از دست رفته مردم باقی می‌ماند؟ آیا رفاقت بر عدالت ارجح بوده است؟

*شما مخاطبان ایسنا هم می‌توانید پرسش‌های خود را درباره این خبر در بخش نظرات مطرح و مسئولان را در پیگیری این موضوع یاری کنید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۳-۲۴ ۱۵:۱۳

مطلب دردناکی بود به ویژه این بخش " آیا مردم باید مثل آن کارگر شرکت نفت خود را دار بزنند یا مثل آن جانباز محتاج خودسوزی کنند تا امثال طبری همچنان با رفیق بازی خود سرمایه‌های کشور را به یکدیگر پاس بدهند؟"

avatar
۱۳۹۹-۰۳-۲۴ ۱۵:۳۷

... خدا عاقبت این کشور و مردم را بخیر بگرداند.

avatar
۱۳۹۹-۰۳-۲۴ ۱۶:۰۶

نعمت روي زمين، قسمت پر رويان است ... خون دل مي خورد آنكس كه حيايي دارد ...

avatar
۱۳۹۹-۰۳-۲۴ ۱۸:۴۲

این مفسد در قبال دریافتیهایش خدمات غیر قانونی ارائه کرده است و این بی عدالتی است!!!!!!!!! در رفاقت توقع وجود ندارد!!!!!!!

avatar
۱۳۹۹-۰۳-۲۵ ۰۱:۰۱

دوستان نتیجه این همه مراحل سنجش و گزینش و تحقیق و مصاحبه و استعلام تو استخدام رو مشاهده نمایید.

avatar
۱۳۹۹-۰۳-۲۵ ۱۱:۴۹

من فقط یک سوال دارم که آقای طبری 20 سال در قوه قضائیه بودند و بعد از 20 سال این همه پول به جیب زد ، آیا 20 سال بعد اشخاص دیگری معرفی میشوند؟ زندگی ما مردم عادی چه میشود؟ آقای جزایری چه شد

avatar
۱۳۹۹-۰۳-۲۵ ۱۸:۱۹

لطفا سری هم به دادگاههای مشهد بزنید تا متوجه شوید آنجا چقدر رفیق بازی از این نوع آقای بطری وجود دارد

avatar
۱۳۹۹-۰۳-۲۶ ۱۲:۴۳

صدا و سیما با انتشار خبر نا کافی باور به مبارزه با فساد را کم رنگ میکند