دکتر سیاوش ملکیفر در حاشیه اولین نمایشگاه جهش تولید و دستاوردهای فناورانه مقابله با کرونا در گفتوگو با ایسنا با اشاره به برگزاری پاویون شرکتهای دانشبنیان در این نمایشگاه، افزود: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور شرکتهای دانشبنیان دوشادوش سایر مراکز صنعتی کشور برای مقابله با این ویروس تلاش کردند و در نهایت موفق به تولید محصولاتی در این حوزه شدند.
وی کیتهای تشخیص ویروس کرونا و کووید_۱۹، ونتیلاتور، دستگاه اکسیژنساز، ماشینهای تولید ماسک، مواد ضد عفونیکننده و داروهای موثر در کنترل این ویروس را بخشی از دستاوردهای این شرکتها ذکر کرد و ادامه داد: ما با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمایتهایی از محصولات این شرکتها داشتیم که در پاویون شرکتهای دانشبنیان این نمایشگاه تعدادی از شرکتها دستاوردهای خود را عرضه کردند.
ملکیفر تعداد شرکتهای حاضر در این پاویون را ۵۰ شرکت عنوان کرد و یادآور شد: این شرکتها با حمایتهای صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی توانستند محصولات خود را تولید و روانه بازار کنند.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه تاکنون از سوی این صندوق مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان به شرکتهای دانشبنیان اعطا شده است، خاطرنشان کرد: این حمایتها در راستای توسعه تولید این شرکتها بوده است.
وی با بیان اینکه برخی از شرکتهای تولیدکننده محصولات مقابله با کرونا در حال طی کردن فرایند صادرات هستند، ابراز امیدواری کرد که به زودی شاهد صادرات محصولات این شرکتها به سایر کشورها باشیم.
معاون توسعه صندوق نوآوری به بیان حمایتهای این صندوق از صادرات شرکتها پرداخت و گفت: پرداخت هزینههای اخذ استانداردهای صادراتی از جمله CE برای تجهیزات پزشکی تا سقف ۷۰ درصد هزینه از جمله این حمایتها است که به صورت بلاعوض در اختیار شرکتها قرار داده میشود.
ملکیفر حمایت بلاعوض برای حضور شرکتهای دانشبنیان در نمایشگاههای بینالمللی را از دیگر حمایتهای صادراتی صندوق نوآوری و شکوفایی دانست.
انتهای پیام
نظرات