• جمعه / ۲۳ خرداد ۱۳۹۹ / ۰۹:۲۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99032314323
  • خبرنگار : 71516

/خبر به روز رسانی شد/

تداوم اعتراضات در لبنان علیه وضعیت اقتصادی/ دیاب: اجازه نمی‌دهیم با زندگی شهروندان بازی شود

تداوم اعتراضات در لبنان علیه وضعیت اقتصادی/ دیاب: اجازه نمی‌دهیم با زندگی شهروندان بازی شود

درحالی که اعتراضات در لبنان علیه وضعیت اقتصادی همچنان ادامه دارد، دولت لبنان امروز(جمعه) نشست فوق العاده‌ای را برای بررسی این وضعیت برگزار کرد. همچنین منابع خبری از احتمال برکناری رئیس بانک مرکزی خبر می دهند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری المیادین، دولت لبنان امروز(جمعه) نشست فوق العاده‌ای را برای بررسی کاهش ارزش لیره و بحران اقتصادی و معیشتی برگزار کرد.

حسان دیاب، نخست‌وزیر لبنان در جلسه دولت گفت: ما هرگز اجازه نمی‌دهیم با معیشت و زندگی شهروندان بازی شود. این خط قرمز ماست.

این نشست با حضور عباس ابراهیم، مدیر کل دستگاه امنیت و ریاض سلامه، رئیس بانک مرکزی لبنان برگزار شد.

جلسه دوم نیز در کاخ ریاست‌جمهوری با ریاست میشل عون، رئیس‌جمهور لبنان برگزار می‌شود.

در این راستا مناطق لبنان شامگاه پنجشنبه شاهد اعتراضات در بیروت و برخی از مناطق علیه کاهش ارزش لیره و افزایش قیمت دلار بود و منابع پزشکی از زخمی شدن دستکم ۳۶ تن در درگیری با پلیس در طرابلس خبر دادند.

تظاهرکنندگان در منطقه خندق الغمیق و الاشرفیه و مرکز بیروت تجمع کرده و به افزایش قیمت اعتراض کردند. معترضان در مرکز بیروت خواهان کنار گذاشتن طایفه‌گرایی شدند و اقدامات ریاض سلامه، رئیس بانک مرکزی لبنان را محکوم کردند.

در ضاحیه جنوبی بیروت نیز لبنانی‌ها در اعتراض به اوضاع اقتصادی تجمع کردند. آن‌ها شعارهایی را علیه سیاست‌های بانک مرکزی سردادند.

آن‌ها تأکید کردند حزب الله و جنبش أمل هیچ ارتباطی با تظاهرات ضاحیه جنوبی ندارند.

درگیری‌ها در اطراف میدان النور و بانک لبنان در این شهر رخ داد.

معترضان لبنانی شامگاه پنجشنبه به یکی از بانک‌ها در منطقه الحمرا در غرب بیروت حمله کردند.

صبح امروز جمعه نیز معترضان لبنانی بار دیگر در اعتراض به وضعیت اقتصادی به خیابان‌ها آمدند و تاکید کردند تا تغییر در نظام حاکم به اعتراضات خود ادامه می‌دهند.

به گفته خبرنگار لبنان کاهش شدید ارزش لیره لبنان در مقابل دلار آمریکا موجب اعتراضات گسترده مردم شده است. به گفته منابعی در شهر صیدا قیمت دلار در برخی مناطق به معادل ۶۰۰۰ لیره رسیده است.

در صیدا نیز معترضان بر مخالفتشان با لطمه زدن به سلاح مقاومت تأکید کردند.

به دنبال وخامت وضعیت اقتصادی مقامات لبنان نشست‌های زیادی را با صندوق بین المللی پول برای دریافت کمک مالی برگزار کردند.

بحران اقتصادی در سایه شیوع کرونا باعث شده تعداد زیادی از مردم لبنان طی ماه‌های اخیر شغلشان یا بخشی از حقوقشان را از دست بدهند. همین مسئله بیکاری در این کشور را به بیش از ۳۵ درصد رسانده است.

در همین حال «سعد الحریری»، نخست وزیر سابق لبنان هم هشدار داد که لبنان در حال حاضر شاهد فروپاشی اقتصادی بسیار خطرناکی است.

الحریری گفت: دولت کنونی علی رغم فرصت صد روزه، هیچ یک از اهداف مورد نظری که به خاطر آن روی کار آمده را محقق نکرده  و عزل و نصب های اخیر براساس سهمیه بندی ها صورت گرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۳-۲۳ ۱۱:۳۱

"... در شهر صیدا قیمت دلار در برخی مناطق به معادل ۶۰۰۰ لیر رسیده است." عزیزان! بیاین ایران و از مردم ایران یاد بگیرید که چطوری تحملتون رو بالا ببرین. 6000 که خیلی خوبه؛ چیزی نیست که اینقد کشش می‌دید. شورشو درآوردید، ها. اینجا دلار دربرابر ریال، مث بوگاتی دربرابر متورگازیه.