سید موسی خادمی امروز ۲۲ خرداد در بازدید از چند طرح زنبورداری لرستان، اظهار کرد: بهرهبرداری صحیح از ظرفیتهای بومی و محلی مهمترین گام در جهت تقویت تولید است.
وی زنبورداری را از ظرفیتهای مهم استان دانست و افزود: لرستان به دلیل داشتن آبوهوای مساعد در عرصههای مختلف از جمله زنبورداری استعدادهای فراوانی دارد.
خادمی ادامه داد: آبوهوای مناسب و طبیعت لرستان، استعداد تولید فرآوردهها و محصولات زنبورداری را دارد و باید از این ظرفیت استفاده بهینه شود.
استاندار لرستان با بیان اینکه کیفیت عسل لرستان مثال زدنی است، گفت: این استان ظرفیت تولید علمی محصولات و فرآوردههای حاصل از زنبورداری را دارد.
وی ادامه داد: در تولید محصولات و فرآوردههای مربوط به عسل میتوان از روشهای نوین و علمی بهره برد و عسل با کیفیت لرستان را برندسازی کرد.
خادمی افزود: مجموعههای زنبورداری استان میتوانند با بهرهگیری از روشهای نوین مانند ترکیب عسل با سایر مواد غذایی و گیاهان دارویی، زمینه تولید محصولات جدید را فراهم کنند.
استاندار لرستان تولید سایر ملزومات زنبورداری را از دیگر توانمندیهای استان عنوان و اذعان کرد: با اتکا بر روشهای علمی و استفاده از تجربیات مجموعههای مشابه در داخل و خارج از کشور، زمینه تولید محصولات با برند لرستان فراهم شود.
وی تصریح کرد: امیدواریم با ادامه روند رو به رشدی که در زمینه تولید فرآوردههای زنبورداری شاهد هستیم، موجبات شکوفایی و رونق استان در این بخش مهیا شود.
استاندار لرستان در ادامه با اشاره به مجتمع زنبورداری عالیخانی خرمآباد به عنوان یک مجموعه علممحور و موفق در بخش تولید عسل و فرآوردههای آن، اظهار کرد: این مجموعه با مساحتی بالغ بر ۷ هکتار زمینه اشتغال مستقیم ده نفر را تاکنون فراهم آورده و به دنبال تولید انبوه و برندسازی محصولات خود است.
انتهای پیام
نظرات