مهران صفری امروز ۲۲ خرداد در جلسه بررسی وضعیت اقتصادی و گمرک مرزی پلدشت که با حضور معاون اقتصادی وزارت امور خارجه کشورمان در سالن جلسات گمرک پلدشت ترتیب یافت، با تاکید براینکه، پلدشت ۱۴۹ کیلومتر مشترک آبی با جمهوری خودمختار نخجوان دارد، افزود: وجود گمرک در این شهرستان توانسته نقش به سزایی در اقتصاد شهر داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه محصور نبودن بازارچه مرزی شهرستان زمینه را برای دریافت عوارض از فعالین و پیله وران فراهم کرده است که امید داریم هرچه زودتر این مشکل حل شود، افزود: این امر تنها در پایانه پلدشت وجود دارد در حالی که گمرک بازرگان با ۳۵ کیلومتر فاصله از گمرک پلدشت توانسته بازارچه مرزی ساری سو را سامان دهد.
فرماندار پلدشت با تاکید براینکه تمام تلاش دولت در پلدشت در راستای شکوفایی اقتصادی است، افزود: گمرک مرزی پلدشت بهترین جایگزین مراودات مرزی در وضعیت کرونایی حاکم در کشور بود.
به گزارش ایسنا، صفری بیشترین واردات از این گمرک را کریستال، البسه، لوازم صنعتی، مواد اولیه لوازم کشاورزی و شیمیایی یاد کرد و افزود: بیشترین واردات از کشورهای اروپایی صورت می گیرد که بیشترین صادرات نیز از این گمرک لوازم مصرفی است.
انتهای پیام
فرماندار:
دولت در راستای شکوفایی پلدشت تلاش می کند
ایسنا/آذربایجان غربی فرماندار پلدشت گفت: دولت برای رونق اقتصادی پلدشت تلاش می کند.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات