• چهارشنبه / ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۴:۱۵
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 99032113471
  • منبع : نمایندگی سمنان

سمنان در جست‌وجوی تقویت زنجیره‌های صادراتی و تنوع در تولیدات صادرات محور

سمنان در جست‌وجوی تقویت زنجیره‌های صادراتی و تنوع در تولیدات صادرات محور

ایسنا/سمنان سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان از تهیه نقشه راه توسعه صادرات استان خبر داد و گفت: این استان در پی تقویت زنجیره‌های صادراتی و تنوع در تولیدات صادراتی است.

علی تشنه دل در اولین جلسه کارگروه توسعه صادرات استان که در استانداری برگزار شد با اعلام این خبر اظهار کرد: نقشه راه توسعه صادرات استان در ۶ محور و در بازه زمانی سه ساله تهیه شده است.

وی تصریح کرد: این نقشه راه توسعه صادرات استان با ۶ محور استراتژیک تنوع بازارهای هدف صادراتی استان ، تنوع کالاهای صادراتی ، تقویت زنجیره‌های صادراتی ، آسیب شناسی صادرات و رفع موانع پیش روی صادرکنندگان ، توسعه صادرات صنایع تبدیلی و تشویق و حمایت از صادرات استان تهیه شده است که امیدواریم تا پایان سالجاری و با همکاری سایر دستگاه ها این سند نهایی شود.

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با اشاره به اهداف این سند و نقشه راه افزود: توسعه تجارت با کشورهای منطقه و ۱۵ کشور همسایه به اضافه چین و هند بر اساس اهداف کمی ابلاغی از سوی وزارت صمت و ورود به بازارهای هدف جدید و ماندگاری در بازارهای هدف پیشین را از مهمترین اهداف عملیاتی سند توسعه صادرات عنوان کرد.

تشنه دل اظهار کرد: صادرات محصولات جدید تولیدی استان به کشورهای هدف ، شناسایی واحدهای توانمند موجود در استان در بخش صنایع تبدیلی و افزایش سهم بخش کشاورزی از مجموع صادرات استان نیز در این سند توسعه هدفگذاری شده و از اهداف استراتژیک صادراتی استان می باشد.

دبیر کارگروه توسعه صادرات استان سمنان در ادامه گفت: در این نشست همچنین گزارشی از آخرین وضعیت صادرات و واردات استان در سال ۹۸ ارائه و مشکلات واحدهای صادراتی و وارداتی استان و راه کارهای مورد نظر بررسی و در تقویم نمایشگاهی سال جاری استان بازنگری شد.

علیرضا آشناگر استاندار سمنان نیز گفت: حمایت ویژه از واحدهای تولیدی و صنعتی صادرات‌محور استان سمنان باوجود تحریم‌های خارجی، فشارهای اقتصادی و شیوع کرونا ویروس در دستور کار دستگاه‌های اجرایی باشد.

وی افزود: زیرساخت‌های خوبی در دولت تدبیر و امید برای تسهیل در صادرات و واردات کالا ایجاد شد و این رویه مثبت و اصولی در سال جهش تولید ادامه خواهد یافت.

وی خاطر نشان کرد: فشارهای اقتصادی ناشی از شیوع کرونا ویروس و تحریم ها مشکلاتی را برای واحدهای صنعتی صادرات‌محور کشور و استان سمنان ایجاد کرد که دستگاه‌های اجرایی موظف به گره‌گشایی از مشکلات و تسهیل در روند صادرات کالا از استان به نقاط مختلف جهان هستند.

استاندار سمنان با اشاره به افزایش صادرات کالا در سال ۹۸ به نسبت مدت مشابه سال ۹۷ از استان سمنان ، گفت: حمایت ویژه از صنعتگران به دور از کاغذبازی‌های اداری در افزایش صادرات و رونق اقتصادی در استان تاثیر شایانی داشت.

آشناگر تصریح کرد: سال ۹۹ با شیوع کرونا ویروس آغاز شد که این ویروس در اقتصاد جهان تاثیر قابل توجهی داشت و باعث کاهش صادرات کالا از کشور ایران و از دیگر نقاط جهان شد.

وی ادامه داد: گزارش‌ها از افزایش صادرات کالا از استان سمنان به نقاط مختلف جهان دلگرم‌کننده است و در بخش صادرات مصالح ساختمانی، مواد معدنی، کشاورزی و تولیدات بخش صنعت توفیق های خوبی حاصل شد.

استاندار سمنان با بیان اینکه تاثیرپذیری واحدهای صنعتی استان سمنان از تحریم و فشارهای خارجی به نسبت بنگاه‌های اقتصادی دیگر نقاط کشور در سال گذشته کمتر بود، گفت: این امر نشان از پویایی و به روز بودن واحدهای تولیدی و صنعتی و فعالان اقتصادی استان دارد.

آشناگر با اشاره به اینکه روند صادرات کالا از استان سمنان به میزان قابل توجهی تسهیل شده است، گفت: این رویه در سال جاری با تمام قوا ادامه یابد و موانع صادراتی از پیش پای تولیدکنندگان برداشته شود.

استاندار سمنان با اشاره به ظرفیت‌های قابل توجه کالاهای صادراتی در استان سمنان، یادآورشد: افزایش کالاهای صادراتی و توجه به تنوع بازارها در کشورهای خارجی همانند سال گذشته از سوی فعالان اقتصادی استان دنبال شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha