• چهارشنبه / ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۱:۵۲
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 99032113219
  • خبرنگار : 71620

کعب عمیر: تنها راه برون رفت از بحران هفت تپه ابطال واگذاری است

کعب عمیر: تنها راه برون رفت از بحران هفت تپه ابطال واگذاری است

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی ضمن تشریح وضعیت قبلی و کنونی شرکت نیشکر هفت تپه با بیان انتقاداتی خطاب به رییس جمهور اظهار کرد: در شرایط فعلی تنها راه برون رفت از مشکلات این شرکت را ابطال واگذاری و برون‌سپاری با استفاده از ظرفیت‌های موجود در اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی می‌دانم.

به گزارش ایسنا، محمد کعب عمیر در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود با بیان این‌که «دفاع از میهن پرستار و پاسدار نمی‌شناسد»، ضمن تشکر از کادر درمانی در مبارزه با ویروس کرونا، گفت: انجام هرگونه مذاکره و یا به انتظار نشستن پای میز مذاکره با دولتمردان تروریست آمریکایی را محکوم کرده و به ملت شهیدپرور و خانواده‌های شهدای مقاومت این وعده را می‌دهم که مجلس یازدهم راسخ و استوار اجازه هیچ‌گونه مذاکره با آمریکای جنایتکار را نخواهد داد.

نماینده مردم شوش در مجلس یازدهم با اشاره به امکانات گردشگری و طبیعی حوزه انتخابیه خود اظهار کرد: امروز به دلیل سوء‌مدیریت و عدم توجه مسئولین به ظرفیت‌های منطقه مردم شهر من بدون داشتن حداقل امکانات بهداشتی و رفاهی در شرایط دشواری به سر می‌برند. بیکاری و نبود مراکز درمانی و بی‌توجهی به وضعیت آب شرب مردم و عدم وجود زیرساخت‌های گردشگری مردم را در شرایط بدی قرار داده است.

وی در مورد کارگران و کشاورزان این شهر اظهار کرد: کشاورزان شوش علی‌رغم وجود منابع غنی آبی در این شهر به دلیل محدود شدن حق آبه کشاورزی، حق زراعت در زمین‌های خود را ندارند کارگران این شهر به قدری درگیر معیشت هستند که مقام معظم رهبری در سه سال اخیر بیشتر به مسائل اقتصادی توجه کردند. مردم ایران چشم‌ انتظار مجلس یازدهم هستند. این مردم تشنه و نیازمند عملگرایی انقلابی و بازگشت به سرچشمه‌های ناب انقلابی هستند.

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی خطاب به رییس جمهور گفت: آیا می‌دانید که تصمیمات نادرست ناشی از سوء مدیریت در مورد واگذاری شرکت نیشکر هفت تپه معیشت چند خانوار دستخوش اضمحلال شده است؟ شرکت نیشکر هفت تپه یکی از عظیم‌ترین صنایع تولید شکر با اشتغال بیش از ۵۰۰۰ نیروی انسانی مستقیم و ۲۰۰۰ نیروی فصلی نقش مهمی در چرخه تولید در استان خوزستان داشت که متاسفانه علی‌رغم هشدارهای مسئولین وقت در خصوص جلوگیری از واگذاری و برون‌سپاری غیراصولی این صنعت به افراد فاقد صلاحیت و اهلیت در آذرماه ۱۳۹۴ و از طریق برگزاری مزایده‌ای که دارای شبهات فراوان بود به پشتوانه حمایت‌های ویژه آقای جهانگیری واگذار شد و در نهایت به اضمحلال صنعتی منتهی شد.

وی با بیان این‌که امروز شاهد رسیدگی به اعمال برخی مسببان این اتفاق به عنوان اخلالگران در نظام اقتصادی و بانکی کشور هستیم، اظهار کرد: دستاورد این واگذاری بعد از پنج سال چه بوده است؟ به جز افول این صنعت، رکود، بیکاری و ویرانی محفل گرم خانه کارگران و شرمندگی آنها در نزد خانواده‌هایشان.

کعب عمیر با اشاره به این موضوع که شرکت نیشکر هفت تپه بدون بررسی دقیق و کارشناسی به بخش خصوصی واگذار شده، نسبت به ناتوانی مالی و مدیریت خریداری و عدم تعهدی قراردادی این شرکت هشدار و گفت: هم‌چنین بهای قطعی شرکت با بهای ارزش‌گذاری شده در مزایده تطابق ندارد. اینجانب در شرایط فعلی تنها راه برون‌رفت این شرکت را ابطال واگذاری این شرکت با استفاده از ظرفیت‌های موجود در قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی می‌دانم و از مسئولان می‌خواهم که در این خصوص اقدام کنند.

وی در پایان صحبت‌های خود خطاب به وزیر نیرو در مورد وضعیت آب شرب شهرستان شوش تذکر داد و در مورد وضعیت بهداشتی و درمانی این شهر اظهار کرد: شهرستان شوش تنها یک بیمارستان آن هم بدون امکانات لازم برای بیماران دارد و این باعث می‌شود که بسیاری از بیماران که ممکن است به کووید ۱۹ مبتلا باشند برای درمان و بهره‌مندی از امکانات درمانی مسیرهای طولانی را طی کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha