• دوشنبه / ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۵:۱۰
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 99031911813
  • منبع : نمایندگی ایلام

مدیرعامل شرکت گاز استان خبر داد

نشت‌یابی ۴۰۰۰ کیلومتر خطوط گازرسانی در ایلام

نشت‌یابی  ۴۰۰۰ کیلومتر خطوط گازرسانی در ایلام

ایسنا/ایلام مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام گفت در مجموع ۴۰۰۰ کیلومتر خطوط تغذیه و شبکه و ۱۰۷ هزار انشعاب گاز در سال ۹۸ در شرکت گاز استان ایلام بازرسی و نشت یابی شد.

«عباس شمس اللهی» در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: واحد بازرسی فنی در شرکت گاز استان ایلام در سال ۹۸ با نشت‌یابی تمام خطوط گازدار تغذیه، شبکه، انشعابات و ایستگاهها زمینه کاهش حوادث، پرت گاز و آسیب در تأسیسات و شبکه گاز را فراهم کرد.

 وی گفت: نشت‌یابی ۱۴۲ کیلومتر خط تغذیه، ۱۵۰۰ کیلومتر شبکه شهری، ۲۳۰۰ کیلومتر شبکه روستایی توسط کارکنان واحد نشت یابی و از طریق دستگاه‌های نشت یاب در یکسال گذشته و با ضریب ایمنی بالا انجام شده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام تصریح کرد: علاوه بر نشت یابی خطوط و شبکه تمام انشعابات شهری و روستایی که بالغ بر ۱۰۷ هزار انشعاب است  نیز در این مدت نشت یابی شده و ۲۰۴ ایستگاه TBS موجود در سطح استان نیز به صورت کامل مورد بازرسی و نشت یابی قرار گرفته‌اند.

شمس‌الهی تصریح کرد: بیش از ۱۲۰۰ قلم اتصالات گازی مورد استفاده شرکت و پیمانکاران نیز بازرسی فنی شده و ۴۶ مورد تست خطوط فلزی و پلی اتیلن جدید استفاده شده در پروژه‌ها با طول بیش از ۲۴۶ کیلومتر و ۱۰۵ کیلومتر نیز لوله های خریداری شده جهت پروژه ها مورد پایش و بازرسی قرار گرفته است.

وی از گازدار شدن ۱۴۶ واحد صنعتی واحد صنعتی، نصب ۱۳ ایستگاه میترینگ، ۶۱ کیلومتر اجرای خط تغذیه و شبکه برای صنایع به عنوان عملکرد واحد گازرسانی به صنایع و از برنامه ریزی صورت گرفته جهت گازدار کردن ۱۵۰ واحد صنعتی دیگر در سال ۹۹ خبر داد و اظهار کرد: میانگین مصرف گاز مصرفی در صنایع استان در سال ۹۸ برابر ۲۲۱ میلیون متر مکعب بوده است که برابر جایگزینی ۲۲۷ میلیون لیتر گازوئیل مصرفی در صنایع شده است.

وی گفت: هم اکنون ۲۳ جایگاه CNG ، ۱۰ شهرک صنعتی، منطقه ویژه اقتصادی مهران، کارخانه سیمان ایلام و پتروشیمی ایلام از عمده ترین صنایع اقتصادی استان است که از گاز طبیعی به عنوان سوخت استفاده می‌کنند و از کل صنایع گازدار شده، تعداد ۴۸ واحد صنعتی مشمول گازرسانی از طریق مصوبه شورای اقتصاد بوده اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha