• دوشنبه / ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۰:۳۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99031911402
  • خبرنگار : 50176

آمریکا؛ سرزمین تبعیض‌های قانونی

آمریکا؛ سرزمین تبعیض‌های قانونی

ایسنا/لرستان یک مدرس حوزه و دانشگاه، از آمریکا به‌عنوان سرزمین تبعیض‌های قانونی یاد کرد و گفت: تبعیض نژادی در این کشوز بیداد می‌کند و اگر پلیس سفیدپوست زانویش را بر گردن جورج فلوید سیاه‌پوست می‌فشارد، این نماد فشار صاحبان زور بر طبقه محروم و محکوم آمریکا است.

امیرعلی‌حیدر امیری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اعتراضات اخیر در آمریکا و این‌که ریشه این اعتراضات به وجود انواع تبعیض‌ها در آمریکا برمی‌گردد، اظهار کرد: در آمریکا یک واقعیتی وجود دارد که به‌شدت آزاردهنده است و آن هم وجود تبعیض‌های مختلف در آن جامعه نژادپرست است.

وی تبعیض جنسیتی را یکی ‌از انواع تبعیض‌ها در آمریکا ذکر کرد و افزود: در کشور آمریکا تحت لوای برابری جنسیتی به زن به‌عنوان یک کالا نگاه می‌شود و مردان برای اقناع چشمان خود با شعار «فمینیسم» و «تساوی حقوق زن و مرد» زنان را می‌فریبند و آنان را عریان کرده و به نمایش می‌گذارند کمااینکه در غرب و آمریکا حجاب مردان به مراتب بهتر از حجاب زنان است.

این مدرس حوزه و دانشگاه با بیان این‌که در ورزش، لباس ورزشکاران زن نیز زننده، بدن‌نما و اغواکننده است؛ لذا تجاوز به عنف، زورگیری، توهین به شخصیت زن، بهره‌گیری از زنان به‌عنوان کالای جنسی، بردگی جنسی و بهره‌برداری از زن در غرب بیداد می‌کند، ادامه داد: این بهره‌گیری غیرمنصفانه از زنان تبعیض جنسیتی است.

این تحلیلگر مسائل سیاسی تبعیض سرمایه‌ای را یکی دیگر از انواع تبعیضات در آمریکا برشمرد و گفت: در غرب پولداران و صاحبان سرمایه بر فقرا و قشر آسیب‌پذیر جامعه زور می‌گویند و این زورگویی سرمایه‌داران بر محرومان ریشه در مکتب لیبرال دموکراسی دارد، کمااینکه در مکتب لیبرال دموکراسی حکومت سرمایه‌داران، کارتل‌های نفتی، کارخانه‌های اسلحه‌سازی، بورس، بیمه و بانک‌هاست، لذا در این جامعه افراد محروم، محروم‌تر و پولداران نیز پولدارتر می‌شوند این در حالی‌است که اگر مشتری دو قسط وام مسکن خود را پرداخت نکند خانه مسکونی‌اش توسط بانک مصادره می‌شود.

امیری با بیان این‌که یک نوع تبعیض سرمایه‌ای و ثروتی در آمریکا بیداد می‌کند و امروزه در آمریکا وال‌استریت بر مردم حکومت می‌کند، اظهار کرد: از دیگر انواع تبعیض در آمریکا می‌توان از تبعیض سیاسی و اعتقادی نام برد، در این کشور دو حزب قدرتمند جمهوری‌خواه و دموکرات خود را بر مردم عادی برتر می‌دانند؛ لذا وابستگان به احزاب خود را برتر از دیگران می‌پندارند.

وی تبعیض قومیتی را از دیگر انواع تبعیضات در آمریکا عنوان کرد و افزود: ساکنان اصلی آمریکا خود را بر مهاجرانی که از دیگر کشورها به امید زندگی بهتر به آمریکا کوچ کرده‌اند برتر می‌دانند و به‌نوعی ساکنان اصلی آمریکا، دولت آن و مؤسسات مالی این مهاجران را با ایجاد رفاه نسبی و حقوق مکفی به بیگاری می‌گیرند.

این مدرس حوزه و دانشگاه تبعیض رنگ‌پرستی را از دیگر انواع تبعیضات در آمریکا عنوان و خاطرنشان کرد: سیاه‌پوستان و سرخ‌پوستان در آمریکا نژاد پست شمرده می‌شوند و ریختن خون سیاهان و سرخ‌پوستان امری عادی است، لذا تبعیض نژادی در آمریکا بیداد می‌کند و اگر پلیس سفیدپوست آمریکا زانویش را بر گردن جورج فلوید سیاه‌پوست می‌فشارد، این نماد فشار صاحبان زر و زور و تزویر بر طبقه محروم و محکوم آمریکاست.

این تئوریسین مسائل سیاسی، با یادآوری این‌که امروز تظاهرات آمریکا فقط قیام سیاهان نیست، بلکه قیام خون دل خوردگان، ضعفا، محرومان، طبقه محکوم، زنان و کسانی است که از نابرابری‌ها و بی‌عدالتی‌ها در آمریکا می‌نالند و شکاف طبقاتی، نژادی، جنسیتی، قومی، سیاسی و دینی در آمریکا بیداد می‌کند.

نویسنده کتاب بیداری اسلامی، تبعیض دینی را از دیگر موارد تبعیض در آمریکا عنوان کرد و گفت: اکثریت مردم آمریکا مسیحی هستند، ولی یهودیان براساس تفکرشان خود را دین برتر دانسته و بر مسیحیان، مسلمانان و حتی فرق دیگر ظلم می‌کنند، کمااینکه سوزاندن اعضای فرقه داوودیه در دولت بوش نماد تبعیض دینی است و نحوه برخورد با فرق، ادیان و مذاهب نماد تبعیض دینی و مذهبی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha