به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، ارتش وابسته به دولت وفاق ملی لیبی اعلام کرد که یک انبار مین در شهر ترهونه را کشف و ضبط کرده است.
طبق اعلام ارتش لیبی، میزان قابل توجهی مین در این انبار وجود دارد که توسط نیروهای تحت امر خلیفه حفتر برای بمبگذاری مساجد، راهها و منازل شهروندان لیبیایی در طرابلس استفاده میشدند.
در همین حال، یک منبع نظامی نیز از خروج نیروهای خلیفه حفتر از پایگاه هوایی "الجفره" خبر داد.
وی در این باره گفت، نیروهای حفتر پس از خروج از این پایگاه به سمت شهرهای شرق لیبی عقبنشینی کردند.
فرماندهی عملیات "آتشفشان خشم" وابسته به دولت وفاق ملی لیبی نیز در بیانیهای از پیشروی نیروهای خود در داخل مرزهای اداری شهر سرت خبر داد.
در این بیانیه آمده است: نیروهای قهرمان ما موفق به سرنگون کردن یک پهپاد اماراتی ساخت چین از نوع "وینگ لونگ" بر فراز دروازه ۳۰ سرت شدند و حملاتی را به نیروهای خلیفه حفتر در غرب این شهر انجام دادند.
سرتیپ عبدالهادی دراه، سخنگوی رسمی اتاق عملیات سرت و الجفره هم لحظاتی پس از انتشار این خبر از سرنگونی دومین پهپاد وابسته به نیروهای حفتر در مرزهای اداری سرت خبر داد.
در همین حال، محمد قنونو، سخنگوی نیروهای دولت وفاق ملی لیبی هم اعلام کرد که نیروهای وی با انجام یک حمله هوایی در شهر سرت، موفق به خنثی سازی ۱۰ تن از نیروهای وابسته به حفتر و انهدام خودروهای نظامی آنها شدند.
وی همچنین گفت که نیروهای دولت وفاق وارد منطقه "الزعفران" در داخل شهر سرت شدهاند.
خبرنگار شبکه الجزیره نیز در این باره گزارش داد که نیروهای دولت وفاق ملی لیبی با انجام یک حمله از چهار محور کنترل مناطقی در داخل مرزهای اداری شهر سرت را به دست گرفتند.
در همین راستا، دولت وفاق لیبی در بیانیهای اعلام کرد که فائز السراج، نخستوزیر این دولت شامگاه شنبه در طرابلس با محمد علی الشریف، رئیس ستاد کل ارتش و فرماندهان مناطق نظامی، غرب، مرکز و طرابلس دیدار و گفتوگو کرد.
طبق این بیانیه، در این نشست، اوضاع میدانی، اقدامات نظامی برای برقراری امنیت در مناطق آزاد شده و رصد منابع احتمالی تهدید مورد بررسی قرار گرفت.
در ادامه بیانیه دولت وفاق ملی لیبی آمده است: در این نشست همچنین الزامات مرحله جدید مقابله با نیروهای متجاوز مشخص شدند و بر توسعه سازوکار هماهنگی میان مناطق نظامی تأکید شد.
طبق این بیانیه، در دیدار السراج و فرماندهان امنیتی ارشد دولت وفاق لیبی همچنین سازماندهی یک موسسه نظامی و توسعه و تسریع سازوکارها برای ادغام و جذب تشکلهای نظامی حمایتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام
نظرات