• یکشنبه / ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۰:۵۵
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 99031810548
  • خبرنگار : 71565

بررسی وضعیت اقتصادی کشور در مجلس

موسوی‌لارگانی: تولیدکنندگان رزمندگان جنگ اقتصادی هستند

موسوی‌لارگانی: تولیدکنندگان رزمندگان جنگ اقتصادی هستند

یک عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم اعمال سیاست‌های حمایتی از سوی دولت و مجلس برای تولید کنندگان عنوان کرد: تولید کنندگان رزمندگان جنگ اقتصادی هستند.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی در جلسه علنی امروز مجلس و در جریان بررسی وضعیت اقتصادی کشور گفت: اقتصاد ایران به دلایلی غرق در مشکلات و نابسامانی است که نه تنها مریضی حادی همچون سرطان در بدنه آن ریشه دوانده بلکه معیشت مردم را تحت الشعاع قرار داده و سفره مردم را کوچکتر کرده است.

وی افزود: یکی از مهمترین کارها برای برون رفت از این شرایط توجه به رونق و جهش تولید است. نخستین گام برای تحقق این موضوع آن است که دولت از هزینه‌های غیرضروری بکاهد. چه دلیل دارد که دولت بر اساس شرایط عادی در کشور هزینه کند؟. برای صدمین بار می‌گویم کشور ما کشوری است که روی گنج خوابیده و نباید دارای چنین مشکلات اقتصادی باشد.

این عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در این باره بهترین نتیجه گیری به نوعی برای رفع تکلیف برای مسئولانی که چشمان خود را بسته‌اند این است که همه چیز را بر گردن تحریم‌ها که همه چیز را با تحریم‌های خارجی و کارشکنی ترامپ مرتبط کنند.

وی ادامه داد: لازم است برای کشور چند پروژه بزرگ و عظیم تعریف شود و لازم است به توسعه بخش‌هایی که ارز آور هستند مانند کشاورزی و پتروشیمی توجه لازم مبذول گردد.

موسوی لارگانی بیان کرد: تولید کنندگان ما رزمندگان جنگ اقتصادی هستند که لازم است حمایت عاطفی را از سوی مسئولین داشته باشند. آنها درصدد این هستند که علاوه بر تقویت تولید، محصولات رقابت پذیری را برای عرصه صادرات عرضه کند ولی متاسفانه سیاست‌های مجلس و دولت مانع این رشد تولید شده است. این سیاست‌ها موجب شدند تولید کننده حتی نتواند برای یک سال در مقابل طرف قرارداد خارجی خود متعهد به تعهدها باشد.

نماینده مردم فلاورجان تصریح کرد: یکی از الزامات جهش تولید تامین نقدینگی است. اکنون رقم نقدینگی از ۲۳۰۰ میلیارد تومان عبور کرده است. متاسفانه بانک‌ها در شرایط کنونی اقتصادی تولید کننده‌ها را یاری نمی‌کنند. نظام بانکی باعث شده تولید کنندگان فعال در سطح بازار از بین بروند. از مجلس هشتم تاکنون پیگیر اصلاح قانون بانکداری بودیم که متاسفانه به تاخیر افتاده است. چرا این اصلاح در نظام بانکداری انجام نمی‌شود. مافیای عدم اصلاح سیستم بانکی چه کسانی هستند؟

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha