• چهارشنبه / ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۸:۱۶
  • دسته‌بندی: دفاعی - امنيتی
  • کد خبر: 99031408822
  • منبع : ارتش جمهوری اسلامی ایران

بازدید امیر سرلشکر موسوی از مرکز تربیت و آموزش 02 شهید انشایی

بازدید امیر سرلشکر موسوی از مرکز تربیت و آموزش 02 شهید انشایی

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران از مرکز تربیت و آموزش ۰۲ شهید انشایی نزاجا بازدید کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران به همراه امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش با حضور در مرکز تربیت و آموزش ۰۲ شهید انشایی نزاجا از بخش های مختلف این مرکز بازدید و روند اجرا و ارائه آموزش های دوره های رزم مقدماتی در این مرکز را مورد ارزیابی قرار داد.

فرمانده کل ارتش در بدو ورود به مرکز تربیت و آموزش ۰۲ شهید انشایی از نمایشگاه دستآوردها و ابتکارات مرکز در راستای سال جهش تولید و همچنین روند اجرای طرح های لبیک یا خامنه ای نیروی زمینی و طرح های فرهنگی مصباح سازمان عقیدتی سیاسی بازدید و در ادامه با روسا و روحانیون عقیدتی سیاسی های یکان های تابعه مستقر در منطقه پرندک دیدار کرد.
همچنین امیر سرلشکرموسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در مرکز آموزش تکاور شهید شبان نیروی زمینی نیز حضور پیدا کرد و گفت: امروز مسئولیت ارتش و نیروی زمینی بسیار بشتر از گذشته است و کسانی که در این مرکز، آموزش می بینند باید در پایان دوره آموزشی خود به این توانایی برسند که روحیه سلحشوری و رزمندگی را در یکان خود زنده کنند و بقیه افراد یکان را به حرکت درآورند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha