محمد امیر براهویی ۱۳ خردادماه در نشست بررسی و برنامه ریزی در اجرای طرح "هر خانه یک درخت" اظهار داشت: هدف اصلی این طرح بررسی و شناسایی راههای آسان جهت جلب مشارکت مردمی در راستای نهادینه کردن فرهنگ درخت کاری و توسعه سرانه فضای سبز شهری و صیانت از محیط زیست دانست.
وی با تاکید بر امر اطلاعرسانی و فرهنگسازی اظهار داشت: روابط عمومی شهرداری زاهدان بهعنوان یک واحد مهم و تاثیرگذار در راستای نهادینه نمودن فرهنگ کاشت درخت و درختکاری میتواند با مستند سازی، نصب بنر و تراکتهای تبلیغاتی و بروشور آموزش اصول و نحوه نگهداری از نهال و همچنین هماهنگیهای لازم با رسانه ملی و استانی در جهت جلب مشارکت مردمی نقش بسزایی را ایفا کند.
این مسوول گفت: اجرای این طرح تامین نیروی انسانی لازم جهت حفر چاله، خاک نباتی، نهال مورد نیاز و همچنین همراهی و مشارکت شهروندان را میطلبد.
وی افزود: در این راستا شهرداری بهعنوان متولی امر تهیه نهال و خاک نباتی، سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری مجری و مناطق پنجگانه نیز تامین نیرو انسانی را در اجرای این طرح، برعهده خواهند داشت.
این مدیر شهری با بیان اینکه بخش مهم اجرای این طرح، نگهداری بهینه درختان و فضای سبز توسط شهروندان می باشد گفت: یکی از اساسیترین اهداف موفقیت آمیز این طرح، نگهداری مطلوب شهروندان از درختان کاشته شده میباشد، چرا که اهمیت و ضرورت نگهداری و حفاظت از درختان، نسبت به کاشت آن بیشتر است.
معاون شهردار زاهدان:
بهرهمندی از ظرفیت مردمی در اجرای طرح "هر خانه یک درخت" یک ضرورت اساسی است
ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون خدمات شهر شهرداری زاهدان گفت: بهرهمندی از پتانسیل و ظرفیت مردمی در جهت توسعه و نگهداری فضای سبز شهری ضمن ایجاد حس تعلق اجتماعی برای شهروندان، یک ضرورت اساسی در اجرای طرح "هر خانه یک درخت" خواهد بود.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات