• دوشنبه / ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ / ۲۲:۴۲
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 99031207585
  • منبع : بوشهر

بررسی روند اجرایی طرح‌های در دست اجرای منطقه ویژه اقتصادی بوشهر

بررسی  روند اجرایی طرح‌های در دست اجرای منطقه ویژه اقتصادی بوشهر

ایسنا/بوشهر با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر روند اجرایی طرح‌های در دست اجرای تولیدی، آزمایشگاهی و سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر بررسی شد.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی بوشهر در حاشیه بررسی روند اجرای آزمایشگاه کووید ۱۹ و پیشرفت فیزیکی طرح‌های تولیدی در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر با ارائه گزارشی از ظرفیت‌های این منطقه ویژه و آزمایشگاه شاخه زیتون لیان گفت: با پیگیری و پیشنهاد منطقه ویژه اقتصادی بوشهر به آزمایشگاه شاخه زیتون لیان در راستای ایجاد آزمایشگاه کووید ۱۹ و این مسئولیت اجتماعی مهم از جانب این آزمایشگاه پذیرش شد که همکاری و هماهنگی همه دستگاه‌های ذی‌ربط را می‌طلبد.

در این بازدید مقرر شد آزمایشگاه شاخه زیتون لیان دستورالعمل مربوط به ایجاد آزمایشگاه کووید ۱۹ را از دانشگاه علوم پزشکی دریافت کند و شرایط لازم برای تسهیل روند مربوطه اتخاذ شود.

همچنین با توجه به اینکه آزمایشگاه شاخه زیتون لیان دارای اکثر مجوزها و استانداردهای لازم است، لذا در سطح استان از خدمات این آزمایشگاه در صنایع غذا، دارو و آبزیان استفاده شود.

حسین نامور مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی بوشهر با بیان اینکه شرکت نگین لیان پارس با یک میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی در متراژ ۳ هکتار در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر در حال احداث است اظهار کرد: در فاز نخست ۳۵۰۰ متر سوله و ۱۳۰۰ متر ساختمان اداری، غذاخوری و خوابگاه برای این شرکت در نظر گرفته شده است.

وی بیان کرد: شرکت نگین لیان پارس در فاز نخست با ۵۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری اولیه با طرح تولید کاغذ دیواری ۵۰ نفر نیروی کار به‌صورت مستقیم مشغول به کار می‌شوند که با برنامه‌های تدارک دیده شده این تعداد نیرو به ۶۵ نفر قابل افزایش است.


مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی بوشهر با اشاره به اینکه در فاز دوم این شرکت طرح تولید سیلندرهای چاپ، پارچه مبلی، پارچه دیواری و تولید لامپ اجرا شده به بازدید از شرکت فن آوران ایران صنعت نوین دراک پرداخت و خاطرنشان کرد: شرکت فن آوران ایران صنعت نوین دراک با ۴۰ نیروی کار بومی مستعد تنها تولید کننده محرک‌های درب کرکره ای ریموت‌دار در کشور است که در زمینه تولید گیربکس و موتور درب کرکره‌ای ریموت‌دار فعالیت دارد.

نامور با بیان اینکه این واحد تولیدی در فاز نخست تولید گیربکس را به‌طور کامل و در فاز دوم تولید موتور را آغاز کرده است گفت: در حال حاضر تولید ماهانه ۵۰۰۰ دستگاه و با برنامه ریزی‌های صورت گرفته در ماه‌های آتی تولید به ۸۰۰۰ دستگاه خواهد رسید.

ضرورت تعامل مسئولان دستگاه‌های اجرایی با سرمایه گذاران و کارآفرینان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر هم از اقدامات انجام شده از سوی مدیریت منطقه ویژه اقتصادی بوشهر برای مبارزه با ویروس کرونا و همچنین همت و مدد مدیریت آزمایشگاه شاخه زیتون لیان قدردانی و بیان کرد: سرمایه گذاران و کارآفرینان عرصه تولید مانند افراد خیری می‌باشند که مورد حمایت ویژه قرار دارند.

سعید زرین‌فر تاکید کرد: همکاری و تعامل همه مسئولان دستگاه‌های اجرایی با سرمایه گذاران و کارآفرینان عرصه تولید امری مهم و ضروری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha