حسن لطفی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه بیمارستان شهرستان رزن که در سال ۵۸ احداث شده، عملاً مستهلک شده و فاقد سیستم عکسبرداری و رادیولوژی بود، اظهار کرد: از سال ۹۵ پیگیری های ما برای مستقر کردن دستگاه سیتیاسکن آغاز شد.
وی افزود: با توجه به نیازی که به تأمین اعتبار داشتیم، یکی از خیرین شهرستان ساختمان سیتیاسکن و دیالیز را با اعتباری افزون بر دو میلیارد تومان تکمیل کرد و در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار داد.
نماینده مردم شهرستان رزن و درگزین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از طرفی برای استقرار دستگاه سیتیاسکن نیاز به مجوز کمیسیون ماده ۲۰ وزارت بهداشت داشتیم و با دستور وزارتخانه پس از شش ماه مجوز خرید دستگاه در سال ۹۶ صادر شد.
لطفی ادامه داد: با پیگیری هایی که انجام دادیم، به علت تحریم ها و بعضی از مسائل که وزارت بهداشت با آن مواجه بود، موفق نشدیم دستگاه های استاندارد و مورد قبول وزارت بهداشت را تأمین کنیم.
وی خاطرنشان کرد: با پیگیری های صورت گرفته قرار شد ۲۰ درصد از هزینه دستگاه توسط دانشگاه علوم پزشکی همدان به حساب وزارت بهداشت واریز شود و وزارت بهداشت هم ۸۰ درصد را تأمین کند که با مشکلاتی که پیش آمد، این عمل محقق نشد.
لطفی بیان کرد: در نهایت بخشنامه وزارت بهداشت تغییر کرد و قرار شد ۵۰ درصد هزینه را دانشگاه علوم پزشکی همدان بپذیرد و ۵۰ درصد آن را وزارت بهداشت متقبل شود و دستور خرید دستگاه صادر شد.
نماینده مردم رزن و درگزین در خانه ملت یادآور شد: قرار بر این شد که در کمتر از سه ماه دستگاه خریداری شود و امروز با وجود سه سال پیگیری و زحمتی که عزیزان کشیدند، دستگاه وارد شهرستان شد و نصب آن انجام گرفته است.
انتهای پیام
نظرات