معصومه ابتکار هشتم خردادماه در ارتباط ویدئو کنفرانسی در شورای برنامهریزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه اقدامات خوبی در دولت دوازدهم باوجود مشکلات متعدد و تحریمها انجام شده است، اظهار کرد: از اقدامات بارز این دولت بحث مقابله و مبارزه با ویروس کرونا بود که شاهد بودیم بسیاری از کشورها در این موضوع ناتوان بودند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه در خصوص سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده، افزود: ارتقای عدالت جنسیتی از مهمترین مباحث در این سند است، عدالت در تمام عرصهها همواره مورد تایید اسلام در قرآن کریم و پیامبر اکرم(ص) بوده است.
وی با اشاره به اینکه هدف اصلی در سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده کاهش آسیبها و دردهای جامعه است، عنوان کرد: اجرای تحقق عدالت جنسیتی باید در اولویت دستگاههای اجرایی قرار بگیرد.
ابتکار با تاکید بر اینکه خشونت خانگی از مهمترین مسائل در کشور است، خاطرنشان کرد: این مسئله حتی در کشورهای به اصطلاح توسعه یافته به یک معضل تبدیل شده است.
وی به قتل دختر نوجوان گیلانی اشاره کرد و گفت: این یک واقعه دردناک در کشور بود که رئیس جمهور نیز نسبت به آن واکنش نشان داده و دستور پیگیری داده است.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده اضافه کرد: چهارمحال و بختیاری ۲۷ امین استانی است که سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده در آن مصوب شد.
وی با اشاره به اینکه اختلالات رفتاری موجب ایجاد خشونت میشود، تصریح کرد: باید تلاش کنیم مهارتهای ارتباطی در جامعه و به خصوص در بین زنان سرپرست خانوار افزایش پیدا کند.
ابتکار با بیان اینکه طرح ملی ارتقای تابآوری اجتماعی در ۹۵۰ نقطه کشور اجرا شده است، یادآور شد: این طرح حداقل در ۵۰ محله آسیبپذیر چهارمحال و بختیاری اجرا شده است.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: پس از اجرای این طرح وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهادکشاوزی نسبت به ایجاد تعاونی برای توانافزایی زنان سرپرست خانوار اقدام کرده و یک میلیارد تومان تسهیلات برای چهارمحال و بختیاری در این بخش در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه انتصاب زنان در پستهای مدیریتی از نکات مورد توجه در دولت دوازدهم است، گفت: در حال حاضر ۲۱ درصد پستهای مدیریتی در اختیار زنان است که طبق پیشبینی باید به ۳۱ درصد برسیم، همچنین ۴۰ درصد کارمندان دولت را زنان تشکیل میدهند.
ابتکار در پایان خاطرنشان کرد: آزادی بیان برای بیان دیدگاهها و مطالبات باید مدنظر قرار بگیرد، اعتقاد داریم آزادی بیان باید توسط سمنها پیگیری شود که ۱۲۰۰ سازمان مردم نهاد در کشور توانافزایی شد.
انتهای پیام
نظرات