مصطفی محمودی ظهر امروز (۷ خرداد) در جلسه شورای اسلامی شهر ابهر با اشاره به وجود برخی ابهامات در مورد شهرک صدرا، اظهار کرد: همه مراحل اخذ مجوزها در این زمینه طی شده و هیچ مشکل قانونی در این راستا وجود ندارد و همه استعلامات صورت گرفته است.
وی با اشاره به سهم ابهر از حقآبه سد کینهورس، گفت: علیرغم همه تلاشها و امکاناتی که از ابهر برای ساخت این سد هزینه شده، متاسفانه سهمی درخور و شان ابهر از این سد نصیب شهرستان نشده و فقط مشکلات و سیلهای آن نصیب ابهر خواهد شد و این در شرایطی است که بیشترین حوزه آبریز سد کینهورس به ابهر تعلق دارد و اگر اقدامی در این زمینه صورت نگیرد، ابهررود و بسترهای آبریز آن به عنوان شریان حیاتی منطقه و منشا احیای جنگلهای بنارود و حاشیه ابهررود به طور کامل نابود خواهد شد.
این مسئول با تاکید بر اینکه باید در تقسیم و اختصاص حقآبه ابهر تجدیدنظر شود، ادامه داد: این امر صرفا آب اختصاصی برای شرب نبوده و برای استفاده کشاورزی نیز سهمیه متناسب با جمعیت ابهر اختصاص یابد.
محمودی، گریزی به مشکل کمآبی در شریفآباد نیز زد و افزود: در حال حاضر مردم در این منطقه مزارع و باغهای خود را با فاضلاب آبیاری میکنند، لذا اداره امور آب باید نسبت به پرداخت حقآبه آنها اقدام و یا خسارت آنها را پرداخت کند.
وی با اشاره به روانآبهای قسمت شمال شهر، ادامه داد: از بندهای خاکی احداث شده در این منطقه مردم دارای حقآبه بودند که باید نسبت به تخصیص این حقآبه اقدام شود.
در ادامه این جلسه، دیگر عضو شورای اسلامی شهر ابهر نیز با اشاره به اینکه کشاورزان بخش کثیری از جمعیت شهر را تشکیل میدهند و از اقشار مولد و زحمتکش جامعه هستند، ادامه داد: توجه به نیاز آنها نیز باید مد نظر قرار گیرد.
کیوان الهیاری ادامه داد: یکی از خواستههای کشاورزان ابهری، تسطیح و هموارسازی مسیرهای بین مزارع است که با کمترین هزینه و امکانات میتوان نیاز آنها را مرتفع کرد.
وی با ذکر این مطلب که اکثر زیرساختها و امکانات شهری در بافت فرسوده شهر متمرکز شده که محله آقا صدرا و دهک، از جمله این مناطق است که نیاز به بازآفرینی دارد، بیان کرد: این مناطق باید در اولویت کاری بازآفرینی بافتهای فرسوده قرار گیرد.
این مسئول با اشاره به اینکه ابهررود روزگاری به عنوان شریان حیاتی منطقه بهشمار میآمد و متاسفانه امروز به محلی برای جاری شدن فاضلاب تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: در این مسیر میتوان با احیای آببندهای قدیمی علاوه بر کمک به کشاورزان، به جریان ابهررود نیز کمک کرد.
انتهای پیام
نظرات