• چهارشنبه / ۷ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99030703710
  • خبرنگار : 30057

اعطای تسهیلات ۸۰ میلیاردی کرونایی صندوق خراسان‌رضوی به فناوران

اعطای تسهیلات ۸۰ میلیاردی کرونایی صندوق خراسان‌رضوی به فناوران

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری خراسان رضوی با بیان اینکه در سال گذشته ۴۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به شرکت‌های متقاضی اعطا شد، گفت: با شیوع کرونا تسهیلات ۸۰ میلیارد ریالی به شرکت‌های فعال در این حوزه اعطا شد.

به گزارش ایسنا، دکتر حمیده رضوی با اشاره به عملکرد صندوق پژوهش و فناوری خراسان رضوی، افزود: صندوق پژوهش و فناوری خراسان رضوی در سال ۹۸ تعداد ۳۲۶ مورد تسهیلات (شامل وام و مشارکت مدنی) به ارزش ۴۰۰ میلیارد ریال در اختیار شرکت‌های متقاضی قرار داده است.

وی بیشترین سهم تسهیلات ریالی اعطایی این صندوق را مربوط به حوزه‌های وسایل، ملزومات و تجهیزات پزشکی دانست و اظهار کرد: حوزه فناوری اطلاعات، ارتباطات و نرم‌افزارهای رایانه‌ای از نظر تعداد، بیشترین سهم تسهیلات را به خود اختصاص داده‌اند.

رضوی تاکید کرد: در سال گذشته مجموعا ۳۳۳ مورد درخواست تسهیلات از طریق سامانه صندوق دریافت شد که ۳۲۹ مورد آن (شامل وام، مشارکت مدنی و مشارکت حقوقی) به مرحله پرداخت رسید و از مجموع درخواست‌های دریافتی تنها ۴ مورد آن رد شد که دلیل آن عدم احراز صلاحیت فنی و تخصصی متقاضیان بود.

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری خراسان رضوی عنوان کرد: در سال گذشته از سوی این صندوق ۳ مورد سرمایه‌گذاری (مشارکت حقوقی) به مبلغ ۱۲۵۰۰ میلیون ریال به طور مستقیم صورت گرفته است.

وی با تاکید بر اینکه این صندوق در سال گذشته مبلغ ۳ میلیارد ریال از طریق قرارداد با شتابدهنده‌ها برای سرمایه‌گذاری در استارتاپ‌ها و ۱۰ میلیارد ریال در پروژه ۱۰۰ استارتاپ سرمایه‌گذاری خطرپذیر انجام داده است، یادآور شد: این صندوق ۲۴۸ شخص حقیقی و حقوقی را مورد حمایت قرار داده است.

رضوی با اشاره به فعالیت‌های صندوق در راستای رفع نیازهای استان، خاطر نشان کرد: در این راستا با شرکت در جلسات معرفی در شهرستان‌های مختلف استان از جمله سبزوار و کاشمر نسبت به جمع‌آوی طرح‌ها و پرداخت تعدادی از آن اقدام کرده است. این حمایت‌ها اغلب به صورت طرح‌های کوچک با مبالغ زیر ۴۰۰ میلیون ریال انجام شده که با توجه به رویه‌های صندوق در مدت کمتر از یک هفته قابل پرداخت است.

بر اساس اعلام دبیرخانه کارگروه صندوق‌های پژوهش و فناوری، وی ادامه داد: علاوه بر آن با شیوع بیماری کرونا در اسفندماه سال ۹۸ این صندوق اقدام به ارائه تسهیلات به شرکت‌های فعال در حوزه تولید ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده کرد، به گونه‌ای که تعداد ۶ فقره تسهیلات جعاله به مبلغ ۸۰ میلیارد ریال به شرکت‌های متقاضی فعال در حوزه تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده ارائه کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha