• پنجشنبه / ۱ خرداد ۱۳۹۹ / ۲۳:۲۹
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 99030100595
  • خبرنگار : 50040

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان:

ایثارگری های ایام کرونا حماسه خرمشهر را زنده کرد

ایثارگری های ایام کرونا حماسه خرمشهر را زنده کرد

ایسنا/گیلان مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان ایثارگری های روزهای کرونایی را جلوه ای از دفاع مقدس دانست و تصریح کرد: دفاع مقدس بهترین تکیه گاه برای ایثار و از خود گذشتگی است و کرونا حماسه فتح خرمشهر را زنده کرد.

سرهنگ عباس بایرامی در همایش «آیه های ایثار» که با محوریت گرامیداشت حماسه سوم خردادماه در رشت برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۶۰۰۰ شهید عملیات الی بیت المقدس و ۲۶۰ شهید گیلانی این عملیات، اظهار کرد: دفاع مقدس متعلق به آحاد ملت ایران است و اختصاص به قشر خاصی ندارد.

وی با بیان اینکه دفاع مقدس جنگ ایران و رژیم بعث عراق نبود، تصریح کرد: قدرت های استکباری شرق و غرب عالم به صحنه نبرد با جمهوری اسلامی ایران آمده بودند و هزاران اسیر و کشته از کشورهای مختلف داشتیم. تنها در عملیات آزادسازی خرمشهر ۱۹ هزار اسیر از دشمن گرفتیم.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان، فتح خرمشهر را مدد الهی دانست و بیان کرد: امام خمینی(ره) به دنیا نشان داد که خرمشهر را خدا آزاد کرد، زیرا پنج هزار کیلومتر از خاک کشور به عنوان یک منطقه استراتژیک زیر چکه دشمن بود و خون شهدا اجازه نداد یک بند از خاک کشور را به دشمن بدهیم.

بایرامی، شهدا را تربیت یافته مکتب اسلام و انقلاب دانست؛ نه دانشکده های نظامی دنیا و یادآور شد: آموزه های دفاع مقدس در هیچکدام از دانشکده ها و آکادمی های نظامی دنیا تدریس نمی شود.

وی با بیان اینکه حماسه سوم خرداد سال ۶۱ معادلات دنیا علیه جمهوری اسلامی را بر هم زد، ادامه داد: بنا به تعبیر امام راحل، در دوران دفاع مقدس انقلاب اسلامی را صادر کردیم. امروز نیز نیازمند شور دفاع مقدس هستیم.

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان، ایثارگری های روزهای کرونایی را جلوه ای از دفاع مقدس دانست و تصریح کرد: دفاع مقدس بهترین تکیه گاه برای ایثار و از خود گذشتگی است و کرونا حماسه فتح خرمشهر را زنده کرد.

بایرامی تهدیدها و تحریم های دشمن علیه جهوری اسلامی را بی اثر دانست و خاطرنشان کرد: عزت و اقتدار خودمان را مدیون انقلاب و شهدا هستیم.

وی با بیان اینکه استان گیلان ۳۳ زن شهیده و ۳۴۰ زن رزمنده و هشت هزار مادر شهید دارد، گفت: برای زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت باید کارهای زیرساختی انجام دهیم و یکی از مهمترین اقدامات زیرساختی جمع آوری اسناد شهدا و رزمندگان است. در حال حاضر بیش از پنج میلیون سند هنوز در اختیار ایثارگران بوده و باید نسبت به مستندسازی این آثار و رساندن آنها به دست آیندگان همت کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha