ولی الله حیاتی در نشستی با محوریت ارائه راهکارهای عملیاتی کاهش آسیب های اجتماعی طلاق و خودکشی که 31 اردیبهشت در محل استانداری برگزار شد، اظهارکرد: اداره کل امور اجتماعی استانداری باید این کارگروه ها را با حضور دستگاه های اجرایی متولی در استان تشکیل دهد و تا دو هفته آینده راهکارهای عملیاتی کاهش این آسیب ها ارائه شود.
حیاتی با تاکید بر اینکه در حوزه آسیب های اجتماعی به ویژه طلاق و خودکشی نیازمند کار ویژه در استان هستیم، تصریح کرد: حوزه اجتماعی نقطه آسیب پذیر است و در سطح کلان و محلی در این حوزه با آسیب های جدی روبرو هستیم.
وی افزود: برای گام برداشتن در راستای منویات مقام معظم رهبری باید در حوزه اجتماعی خود را قوی کنیم، دستگاه های اجرایی متولی آسیب های اجتماعی به ویژه طلاق و خودکشی در استان باید بتوانند از سطح ملی و دستگاه های همکار استانی برای کاهش این آسیب ها کمک بگیرند.
حیاتی گفت: پرداختن به مقوله های کاهش اعتیاد، تحکیم بنیان خانواده و تقویت مبانی دینی و معرفتی از جمله راهکارهای کاهش آسیب های طلاق و خودکشی است.
وی تاکید کرد: برای کاهش طلاق و خودکشی در سطح جامعه باید به مراحل قبل از بروز این آسیب ها ورود کنیم و به عنوان مثال باید در حوزه آموزش های قبل از ازدواج ورود جدی داشته باشیم و از همه ظرفیت های موجود به ویژه فضای مجازی و رسانه ها به خوبی بهره مند شویم.
انتهای پیام
نظرات