بر اساس این توافقنامه، امروز چهارشنبه 24 اردیبهشت به امضای مدیران این ادرات رسید، عشایر خراسانجنوبی از این پس آموزشهای امدادی را فرا میگیرند.
به گزارش ایسنا، محمدرضا رضایی، سرپرست جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی در این مراسم با اشاره به اینکه خراسانجنوبی چهارمین استان کشور از نظر دارا بودن بیشترین جمعیت عشایر است، گفت: زندگی عشایر در خارج از محورهای مواصلاتی سبب شده امدادرسانی در حوادث طبیعی همچون سیل و خشکسالی با مشکل با مواجه شود.
وی افزود: با توجه به اینکه تهدیدات و حوادث طبیعی زندگی عشایر را تهدید میکند، ضرورت آموزش امداد و کمکهای اولیه به این افراد دوچندان شده است.
سرپرست جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی بیان کرد: امضای تفاهمنامه بین جمعیت هلال احمر استان با اداره کل امور عشایر به منظور آموزش این افراد است و آموزشها با توجه به سبک زندگی این قشر از جامعه صورت خواهد گرفت.
رضایی با اشاره به نقش عشایر در تأمین امنیت مرزهای استان، افزود: برای سایر اقشار جامعه شعار «در هر خانواده یک امدادگر» را ترویج میکنیم، اما براساس نوع زندگی که عشایر دارند، در هر خانواده عشایری نیاز به آموزش حداقل دو امدادگر است.
مهدی عصمتیپور، سرپرست اداره کل امور عشایر خراسان جنوبی نیز گفت: 81 هزار نفر جمعیت عشایری در خراسانجنوبی زندگی میکنند که شامل 15 هزار و 676 خانوار است.
وی با اشاره به اینکه 80 درصد جمعیت عشایری استان در مرز زندگی میکنند، افزود: خوشبختانه با توجه به اطلاع رسانیهای هلال احمر و دانشگاه علوم پزشکی و همچنین همراهی عشایر استان، تاکنون در بین عشایر، موردی از ابتلاء به کرونا یافت نشده است.
سرپرست اداره کل امور عشایر خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه 60 درصد جمعیت عشایر خراسانجنوبی کوچ میکنند، یادآور شد: عشایر در مسیر کوچ، با مشکلاتی چون مارگزیدگی، زنبور گزیدگی و بسیاری از آسیبهای مشابه رو به رو میشوند که با آموزشهای امدادی می توان نحوه صحیح برخورد با این مسائل را فرا بگیرند.
انتهای پیام
نظرات