محمد صادقی در گفتوگو با ایسنا در خصوص ارسال محموله های صادراتی از کارگو ترمینال اصفهان به کشور کویت، اظهار کرد: اگرچه این پایانه بار با گذشت بیش از یک دهه، نیمه دوم سال گذشته به بهره برداری نیست، اما گویا در استان هنوز تولیدکنندگان به این زیرساخت اعتماد کامل ندارند و از مبداهای صادراتی دیگر استان ها محصولات خود را صادر می کنند.
وی با بیان اینکه صادرات از کارگوترمینال اصفهان اتفاق مبارکی است، در مورد ارسال چند محموله صادراتی از این پایانه به مقصد کویت، گفت: با پیگیری های صورت گرفته استان های همجوار همچون چهارمحال و بختیاری و یا خوزستان از این زیرساخت بیشتر از اصفهانی ها استقبال کرده اند و محموله های صادراتی شامل میگو، ماهی، بامیه و ... بود.
رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی اصفهان توضیح داد: از اواخر فروردین امسال دو سورت پرواز باری با ظرفیت ۱۱ و ۲۳ تن به مقصد کویت انجام شد، همچنین شرکت پرشین کارگو در اقدامی با جذب محصولات صادراتی دیگر استان ها در هشتم اردیبهشت امسال، امکان پرواز باری با ظرفیت ۸۰ تن به فرودگاه اصفهان را فراهم کرد و این محموله نیز به کویت صادر شد.
وی درباره استقبال پایین اصفهان از ظرفیت کارگو ترمینال اصفهان، گفت: متاسفانه اصفهانی ها قدر داشته های خود را نمی دانند و برخی از شرکت های کارپرداز صادراتی، در پشت پرده و با خودزنی محصولات صادراتی استان را روانه دیگر مناطق می کنند.
صادقی با اشاره به پتانسیل بالای اصفهان در بخش محصولات کشاورزی همچون تولیدات گلخانه ای و صیفی جات، تصریح کرد: به طور قطع کارگوترمینال اصفهان با پتانسیل بالای صادراتی خود در شرایط کنونی می تواند موجب احیای بخش کشاورزی استان شود، اما متاسفانه کشاورز و باغدار ما با بی اعتمادی به پتانسیل های استان، حاضر نیستند محصول خود را از مبدا کارگو اصفهان صادر کنند و همانند گذشته تولیداتشان را از مبادی دیگر شهرها صادر می کند.
وی تاکید کرد: اصفهان از این ظرفیت هنوز بهره مناسبی نبرده و اگرچه طی سالیان گذشته سرمایه گذاری برای کارگو ترمینال اصفهان از سوی بخش خصوصی انجام شد، اما گویا هنوز برنامه مدونی برای بازگشت این سرمایه وجود ندارد.
رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی اصفهان ابراز امیدواری کرد که با تغییر شیوه مدیریت استان در راستای توسعه صادرات حرکت کنیم.
انتهای پیام
نظرات