• یکشنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۵:۵۵
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 99022115234
  • خبرنگار : 71214

مدیرکل مسافری سازمان راهداری خبر داد

اجباری شدن ماسک در سواری‌ها و اتوبوس‌های بین شهری

اجباری شدن ماسک در سواری‌ها و اتوبوس‌های بین شهری

مدیر کل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور از اجباری شدن استفاده از ماسک در اتوبوس ها و سواری‌های پلاک عمومی بین شهری توسط مردم خبر داد و گفت: با وجود تصویب هزار میلیارد تومان اعتبار برای جبران خسارت‌های وارد شده به بخش مسافری حمل و نقل بین شهری تاکنون مبلغی پرداخت نشده است.

داریوش باقرجوان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در خلال اجباری شدن استفاده از ماسک در مترو و اتوبوس‌های درون شهری ما نیز این کار را در حوزه برون شهری انجام دادیم و همه شرکت‌های حمل و نقلی موظفند به مردمی که ماسک ندارند بسته‌های بهداشتی از جمله ماسک را تحویل دهند و مردم نیز آنها را درطول سفرهای بین شهری در اتوبوس ها یا سواری های کرایه‌ای پلاک عمومی استفاده کنند.

وی افزود: مهم‌تر از همه این است که مردم این نکات بهداشتی را جدی بگیرند و در هنگام استفاده از اتوبوس یا سواری های  کرایه پلاک عمومی شهری حتما از ماسک استفاده کنند اما متاسفانه برخی مسافران این مسئله را رعایت نمی‌کنند و در حال حاضر قانونی وجود ندارد که اگر کسی این الزامات بهداشتی را رعایت نکرد چه برخوردی با آن فرد صورت گیرد.

مدیر کل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور با بیان این که به همه رانندگان توضیح داده‌ایم که به مردم نکات بهداشتی را تذکر دهند، گفت: به غیر اجباری استفاده کردن از ماسک همه پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی از سوی وزارت بهداشت و ستاد ملی مبارزه با کرونا با جدیت اجرایی می‌شود و سازمان راهداری و دیگر دستگاه‌های نظارتی از جمله وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نسبت به اجرایی دقیق و صحیح این پروتکل‌های بهداشتی نظارت می کنند. همچنین ضمن ضد عفونی و محلول پاشی تمام فضاها و سطوح تماس مردم در حوزه حمل و  نقل مسافری، تب‌سنجی و غربالگری مسافران نیز در دستور کار قرار گرفته است و این مسئله سبب شده که خوشبختانه تاکنون هیچ راننده‌ای به ویروس کرونا در بخش حمل و نقل مسافری مبتلا نشود.

وی با بیان این که حدود هزار میلیارد تومان برای جبران خسارت‌های وارد شده به بخش حمل و نقل مسافری بین شهری تصویب شده است، گفت: تاکنون قول‌های زیادی در زمینه حمایت داده شده است اما هنوز هیچ کدام از آنها عملیاتی نشده است و منتظریم که این اتفاق بیفتد، چراکه اگر به عنوان مثال این هزار میلیارد تومان پرداخت شود می‌توان کارهای بزرگی در زمینه حمایت از شرکت‌های حمل و نقل مسافری و رانندگان و پرسنل در این حوزه انجام داد.

باقرجوان گفت: یکی دیگر از حمایت‌های در نظر گرفته برای رانندگان این بود که لیست همه آنها را به سازمان هدفمندی یارانه‌ها ارائه دادیم که به غیر یک میلیون تومان کمک معیشتی در زمره سه میلیون خانوار مشمول یک تا دو میلیون تومان دیگر کمک معیشتی شوند اما تاکنون هیچ اتفاق عملی در این زمینه نیفتاده است و تنها کاری که توانستم برای رانندگان انجام دهیم این است که مصوبه افزایش ۲۰ درصدی کرایه‌ای که در ایام عید از ستاد تنظیم بازار دریافت کردیم را برای آنها تمدید کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha