• یکشنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۰:۲۹
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99022114725
  • خبرنگار : 50046

سرپرست مرکز بهداشت بجنورد:

احتمال انتقال ویروس از ناقل کرونا بدون ماسک، صد در صد است

احتمال انتقال ویروس از ناقل کرونا بدون ماسک، صد در صد است

ایسنا/خراسان شمالی سرپرست مرکز بهداشت بجنورد گفت: اگر ناقل کرونا ماسک نداشته باشد و فرد مقابل وی نیز ماسک نزده باشد، احتمال انتقال ویروس به فرد سالم قطعی است.

دکتر ابراهیم بازخانه ای اظهار کرد: اگر ناقل کرونا ماسک نداشته باشد، اما فرد سالم ماسک زده باشد، احتمال سرایت 70 درصد است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، وی همچنین احتمال سرایت ویروس در صورتی که ناقل ماسک داشته باشد و فرد سالم نداشته باشد را پنج درصد عنوان کرد.

بازخانه ای خاطرنشان کرد: اگر ناقل و فرد سالم ماسک زده باشند، احتمال سرایت ویروس کرونا فقط یک درصد خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه به احترام سلامتی اطرافیان از ماسک استفاده کنیم، اظهار کرد: ماسک‌ها برای کسانی که علائم بیماری کرونا را دارند نیز از آن جهت مفید است که سرفه یا عطسه را در آن‌ها متوقف می‌کند.

سرپرست مرکز بهداشت بجنورد با اشاره به اینکه استفاده از ماسک‌ از تماس دست بیمار با صورتش، جلوگیری می‌کند، افزود: افراد به طور معمول در طول روز، چندین بار صورت خود را با دستانشان لمس می‌کنند.

بازخانه ای افزود: مهم‌ترین دلیل استفاده عمومی از ماسک جلوگیری از پخش و انتقال ویروس توسط مبتلایان یا ناقلان بی‌علامت است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha