سیدابوالقاسم بنیهاشمی در گفتوگو با ایسنا، افزود: مخزن روستای اسدآباد دارای ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی بوده و مخزن روستای خشکاخوره تکمیل شده است، عملیات اجرایی احداث مخازن دو روستای هفت چشمه تازناب و گنبدکبود هم هنوز آغاز نشده و طرح در حال بررسی است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر احداث چهار مخزن ذخیره آب ۵۰ مترمکعبی در دست احداث بوده و طرح شبکه آبرسانی تا محل چادرهای عشایری اجرا شده است، ادامه داد: اجرای شبکه آبرسانی به مناطق عشایری خوشکاخوره و هفت چشمه تازناب با اعتبار ۲۹۰ میلیون تومان تکمیل شد و به بهره برداری رسید و اجرای این طرح در منطقه اسدآباد با اعتبار ۲۵۰ میلیون تومان در حال انجام است.
بنیهاشمی تصریح کرد: هدف از اجرای پروژه آبرسانی به روستای خوشکاخوره و احداث سه مخزن دیگر که در دست انجام است، استفاده از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی و سلامت خانوار عشایر و دسترسی آسان به آب از مخزن آبی است.
وی بیان کرد: پروژه آبرسانی به روستای خشکاخوره توسط اداره امور عشایری شهرستان نهاوند به بهره برداری رسید که در این سامانه عشایری ۳۵ خانوار از عشایر کوچرو شهرستان مستقر هستند.
رئیس امور عشایری نهاوند در ادامه مطرح کرد: تیغ زنی و مرمت جاده های عشایری به طول ۳۲ کیلومتر با اعتبار ۹۰ میلیون تومان و راهگشایی راه ورازانه به طول ۳۵ کیلومتر نیز در حال انجام و تکمیل است.
وی خاطرنشان کرد: در بدو ورود عشایر به سامانه عشایری دره مهدی واقع در روستای اسدآباد با هماهنگی دهیار روستا و اداره امور عشایری نهاوند منطقه اسکان عشایری با هدف جلوگیری از شیوع کروناویروس ضدعفونی و گندزدایی شد.
رئیس امور عشایری نهاوند اظهار کرد: با توجه به شرایط زندگی عشایر و ارتباط کمتر آنها با نقاط شهری خوشبختانه تاکنون موردی از ابتلای عشایر به کروناویروس گزارش نشده است.
وی با اشاره به اینکه تست تب سنجی و آموزش مراقبت سلامت از خانوار عشایر در بدو ورود به شهرستان انجام می شود، گفت: با هماهنگی اداره امور عشایری و شبکه بهداشت و درمان، تیم پزشکی برای آموزش مقابله با کرونا، تست تب سنجی، ویزیت و داروی رایگان خانوار عشایر به محل ورود عشایر به شهرستان اعزام شد.
بنیهاشمی در پایان بیان کرد: برای پیشگیری از انتشار و گسترش کروناویروس تعداد ۱۰۰۰ عدد ماسک و ۲۰۰۰ جفت دستکش بین عشایر توسط اداره امور عشایری نهاوند توزیع شده است.
انتهای پیام
نظرات