مریم اخباری، با اعلام این خبر، اظهار کرد: با انجام تحقیقات علمی و کاربردی، روشی برای انبارداری و نگهداری گل محمدی تازه به دست آمد که طی آن نگهداری گل به مدت چند روز تا دو هفته، بدون افت کیفیت و کمیت اسانس ممکن است.
وی افزود: کارایی این روش طی انجام دو مرحله تحقیق آزمایشگاهی، در طول سالهای ۹۳ و ۹۴ در دو دوره گلدهی سالانه گل محمدی به دست آمد و نتایج آن، امسال و پس از اطمینان کامل از اعتبار عملی نتایج، طی چندین مرحله تکرار آزمون، برای چاپ در یکی از مجلات علمی معتبر بین المللی ارسال شده است.
رئیس پژوهشکده اسانس های طبیعی تصریح کرد: با به دست آمدن این نتایج که برای اولین بار در دنیا ارائه می شود و به کارگیری آن در صنعت، بزرگترین مسئله موجود در صنایع وابسته به گل محمدی که عدم امکان نگهداری و افت کیفیت و کمیت اسانس در طول زمان بعد از برداشت است حل میشود و این موضوع به معنای تحولی بزرگ در اقتصاد؛ صادرات و ارتقاء کشت و صنعت گل محمدی در ایران و جهان است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه کاشان، با انجام محاسبات دقیق علمی و به کمک نرم افزارهای محاسباتی موجود به همراه تحلیل دادههای عملی و آزمایشگاهی، دست یابی به این روش ممکن شده است و برخلاف روال عادی، پس از نگهداری گلهای چیده شده با این روش، نه تنها شاهد افت بازده استخراج اسانس نخواهیم بود، بلکه امکان افزایش کیفیت و کمیت اسانس به دست آمده از آن نیز وجود دارد.
انتهای پیام
نظرات