• دوشنبه / ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۰:۴۴
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 99021510492
  • منبع : نمایندگی همدان

تلألو عشق و فداکاری در کار کادر درمان 

تلألو عشق و فداکاری در کار کادر درمان 

ایسنا/همدان امروز به آغوش کشیدن و بوسیدن به یک اسلحه مرگبار تبدیل شده و دوری از خانواده و دوستان سخن از ابراز عشق و علاقه را به میان آورده است.

امروز که زیبایی و پول پوچ است ‌و تمام جهان درگیر استشمام جرعه ای اکسیژن هستند، باید بیشتر قدر خود را دانسته و بدانید که شما هنوز برای خیلی ها مهم هستید و به وجود شما نیاز است.

در این روزهای عجیب که سکوت و سکون همه جا را فراگرفته، عشق و علاقه، شور و نشاطی برخاسته از قلب فرشتگانی برای احیای حیاتی مجدد در بین مردم موج می زند.

درحالیکه قرنطینه خانگی تجویز اول برای مقابله با کروناویروس است، دلاورانی همه روزه دل به راه می سپارند و برای معنا بخشیدن به بیت بنی آدم اعضای یکدیگرند، برای نجات بشر پیش قدم می‌شوند.

مهرورزانی که با جان و دل قدم در راستای حفظ سلامتی مردم برداشته ‌و با گذشتن از خانه و خانواده خود و همچنین با به خطر انداختن سلامتیشان خود را در این مسیر پر خطر گذاشته اند تا هر چه سریع تر روزهای بهتر را به مردم خود هدیه دهند و یا شاید مانع از رسیدن روزهای بدتر شوند.

شنیدن واژه کادر درمان همیشه یادآور زمانی است که با بی جانی برای گرفتن جان دوباره با آنها مواجه می شویم و امروز نیز همانند گذشته دستانی پر از مهر برای بهبود حال بیماران به حرکت درآمده است.

از زمان ورود پدیده ای ناخوشایند به نام «کووید ۱۹» به کشور دو ماه و نیم می گذرد و همه مردم را خسته کرده اما تلاشگران این عرصه خستگی خود را پنهان کرده تا آب در دل هیچ خانواده ای تکان نخورد.

از کادر درمان به عنوان جهادگران خط مقدم مبارزه با کرونا یاد می‌شود اما به گفته سوپروایزر بیمارستان سینای همدان، پرستاران این خط را در نوردیده و با این ویروس دست و پنجه نرم می‌کنند.

محمد قرنجیک در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه از روز مشاهده نخستین مبتلا به این ویروس بیمارستان سینا برای مراقبت از بیماران تجهیز شده است، اظهار کرد: از اوایل اسفندماه سال گذشته تمام بخش های بیمارستان سینا تخلیه شده و به بیمارستان های دیگر در همدان منتقل شده و تمام بخش ها پس از ایزوله شدن برای درمان مبتلایان به کرونا بهداشتی شده است.

وی با اشاره به خستگی ناپذیر بودن پرستاران این بیمارستان افزود: پرستاران شهرستانی در تمام این مدت به منزل خود نرفته و با اسکان در اقامتگاه پرستاران واقع در بیمارستان امام خمینی(ره) ساکن شده و با شیفت بندی های منظم از بیماران با جان و دل مراقبت می‌کنند.

سوپروایزر بیمارستان سینای همدان در پایان یادآور شد: اگر این پرستاران به سلاحی با نام عشق مسلح نباشند، به طور قطع مواجهه با این ویروس امری بس دشوار خواهد بود.

مدیر مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی بعثت همدان نیز به خبرنگار ایسنا گفت:  در بیمارستان از مدیر مجموعه تا نیروی خدماتی درگیر این ویروس بوده و همه برای مقابله با شیوع کرونا در تلاش هستند.

حمید کیانی‌فتوت از عشق و علاقه کادر درمان در ارائه خدمات سخن به میان آورد و اظهارکرد: حدود ۲۰۰۰ پرسنل در بیمارستان بعثت شبانه روزی در خدمت بیماران بوده و لحظه ای غفلت در روند بهبود بیماران نداشته اند.

وی در ادامه تصریح کرد: در این ایام بالگرد این مجموعه اقدام به انتقال یک بیمار از شهرستان نهاوند به همدان کرد و این نشان می دهد که حتی خلبان بیمارستان بعثت هم درگیر مقابله با کروناویروس است.

کیانی فتوت افزود: با توجه به امکانات موجود در بیمارستان بعثت، این روزها هم در بخش خردسال و هم در بخش بزرگسال خدمات به بستری شوندگان ارائه شده است.

وی با اعلام اینکه از بخش پذیرش تا پرستاران بخش ها همگی در خطوط اجرایی و مواجهه با این ویروس هستند، گفت: مجموعه درمانی همه در تلاش هستند تا از ساعات آغازین مراجعه بیمار به بیمارستان تا بهبود کامل و ترخیص در خدمت بیماران بوده و از هیچ تلاشی فروگذار نکنند.

آری این جهادگران از این ویروس در امان نیستند و با توجه به اشرافیت به این موضوع همچنان به دور از فرزندان و خانواده خود با روحیه خستگی ناپذیر به کار خود ادامه می‌دهند.

انتهام پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha