ابراهیم نکو در گفتوگو با ایسنا، در ارتباط با آثار بیماری کرونا بر فضای سیاسی کشور اظهار کرد: از دو بعد مثبت و منفی اثر کرونا بر سیاست داخلی را میتوان بررسی کرد. یکی از تاثیرات منفی گرفته شدن فضای آسیب شناسی از عملکرد سیاسیون در سال گذشته است. پس از انتخابات مجلس تحت تاثیر کرونا امکان آسیبشناسی و نقاط مثبت و منفی اش به فراموشی سپرده شد.
وی ادامه داد: بعد از انتخابات باید بررسی میشد که چرا در برخی نقاط مشارکت مردم کم و در برخی نقاط زیاد بود. تاثیر رد و تایید صلاحیتها در این موضوع هم باید بررسی می شد؛ اما تحلیلهایی که لازم بود بعد از انتخابات مجلس انجام شود تحت شعاع کرونا قرار گرفت.
این نماینده سابق مجلس گفت: تحلیلهای بعد انتخابات تذکری برای کسانی است که کم کاری کردند و از سوی دیگر دلایل موفقیت یا شکست احزاب را هم نشان میدهد، اما به خاطر کرونا این بررسیها مغفول ماند که از این اتفاق باید به عنوان یکی از تاثیرات منفی این بیماری نام برد.
وی با بیان اینکه کرونا در فضای سیاسی آثار مثبتی هم داشته است، گفت: اگر در کشور میخواهیم مشکلاتی را حل کنیم و چالشهایمان را برطرف کنیم تنها از طریق هماهنگی و همراهی همه نیروها و نهادها امکانش فراهم میشود. درگیری جناحی و سیاسی در چالشهای بزرگ ما را پیش نخواهد برد.
نکو تصریح کرد: در دوران کرونا متوجه شدیم که هماهنگیها می تواند بر رفع چالشها اثر بگذارد. خوشبختانه در مبارزه با این بیماری بزرگ که یک آسیب جهانی بود همه مسئولین اتفاق نظر داشته و دارند.
این فعال سیاسی گفت: سیاستمداران کشور با توجه به این ویروس باید واقعیتهای جدید عرصه سیاسی را بپذیرند. امروز بیش از همیشه نیازمند آیندهنگری هستیم. حالا همه می دانند که باید یک برنامه مدون در عرصه بهداشت و درمان داشته باشیم. مسئولین باید برنامه داشته باشند و شعارهایشان بر این اساس باشد.
وی در پایان گفت: از سیاسی کردن کرونا باید جلوگیری شود. همه باید بدانند کشورمان یک کشتی است اگر آسیبی به آن وارد شود همه با هم غرق خواهند شد؛ پس مجلس بعدی باید درس بگیرد و به جای سیاسی کاری راهکار مناسب برای برون رفت از مشکلات را ارائه دهد.
انتهای پیام
نظرات