به گزارش ایسنا، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، شاخصهای آماری بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات تا پایان سه ماهه چهارم سال ۱۳۹۸ را منتشر کرد. طبق این آمار، تعداد اشتراکهای تلفن ثابت تا پایان سه ماهه چهارم ۱۳۹۸، توسط شرکت مخابرات ایران به مجموع ۳۷ میلیون و ۴۱۱ هزار و ۷۰۰ خط منصوبه رسیده که شامل ۳۱ میلیون و ۵۰۱ هزار و ۹۸۶ تعداد خط منصوبه شهری و پنج میلیون و ۹۰۹ هزار و ۷۱۴ خط منصوبه روستایی میشود.
تعداد خطوط دایری نیز مجموع ۲۸ میلیون و ۶۶۴ هزار و ۴۱۵ رسیده که شامل ۲۴ میلیون و ۵۶۱ هزار و ۷۴۸ خط دایری شهری و چهار میلیون و ۱۰۲ هزار و ۶۶۷ خط دایری روستایی میشود. ضریب نفوذ تلفن ثابت توسط شرکت مخابرات نیز ۳۴.۵۰ درصد است. همچنین اشتراکهای تلفن ثابت توسط شرکتهای FCP، مجموع یک میلیون و ۵۵۶ هزار و ۵۷۶ خط منصوبه و ۳۰۴ هزار و ۳۹۸ خط دایری را شامل میشود. شرکتهای Servco نیز مجموع ۱۰ هزار و ۹۶۱ خط تلفن ثابت دارند.
در مجموع ضریب نفوذ تلفن ثابت، ۳۴.۸۹ درصد است که با احتساب شرکت مخابرات ایران، FCPها و شرکتهای Servco ، ۳۸ میلیون و ۹۸۰ هزار و ۴۰۰ خط منصوبه و ۲۸ میلیون و ۹۸۰ هزار و ۹۳۷ خط دایری را شامل میشود. این در حالی است که ضریب نفوذ تلفن ثابت تا پایان سه ماهه سوم سال ۹۸، ۳۴.۸۵ درصد با مجموع ۳۸ میلیون و ۵۶۴ هزار و ۷۹۴ خط منصوبه بوده است.
در حوزه توسعه زیربخش تلفن ثابت تا پایان سه ماهه چهارم سال ۱۳۹۸، ۵۲ هزار و ۱۳۸ روستا دارای ارتباط و ۴۷ هزار و ۷۲۹ روستا دارای تلفن خانگی هستند و تعداد مشترکان روستایی هم به چهار میلیون و ۱۰۳ هزار و ۸۳۰ میرسد. همچنین تعداد تلفن همگانی ۹۲ هزار و ۱۱۴ عدد و تعداد تلفنهای همگانی جادهای، ۲۱۶۰ عدد است. درصد میزان موفقیت در برقراری مکالمات (ASR) نیز ۵۱.۸ است.
البته این آمار در حالی است که هنوز هم برخی از روستاها از حداقل امکانات ارتباطی از جمله خطوط تلفن ثابت برخوردار نیستند که البته یکی از دلایلش، نبودن توجیه اقتصادی عنوان شده اما انتظار میرود با جبران هزینههای مخابرات با روشهای درآمدزایی جدید، بتوان مناطق باقیمانده را هم از این امکان برخوردار کرد.
انتهای پیام
نظرات