حمیدرضا ترقی در گفتوگو با ایسنا درباره نقش احزاب و جریانهای سیاسی در مقابله با کرونا و کمک به اقشار آسیبدیده، اظهار کرد: هنوز تکلیف احزاب در عرصه سیاسی هم مشخص نیست چه برسد به مسائل اجتماعی و بهداشتی و درمانی. در بحران کرونا هر تشکل سیاسی بر اساس سلیقه و تعهد خود به موضوع ورود کرد، اما هیچ جایگاه قانونی برای احزاب در این مسائل مشخص نشده است.
وی ادامه داد: اگر قانونی وجود داشته باشد انتظار و فعالیتهای جریانهای سیاسی بر اساس آن قانون انجام میشود، اما هیچ قانونی در این زمینه وجود ندارد تا تکلیف جریانهای سیاسی را مشخص کند. در موضوع کرونا هم تکلیف قانونی بر عهده جریانهای سیاسی نبود، اما جریانها در این موضوع به صورت جهادی عمل کردند.
این فعال سیاسی یادآور شد: ما بیانیهای توسط اتحادیه احزاب آسیایی صادر کردیم تا غرب و آمریکا تحریم ایران را بردارند. اینگونه اقدامات ما بر اساس احساس مسئولیت بود، در حالی که هیچ جایگاه قانونی برای این فعالیتها در دستگاه دیپلماسی مشخص نشده است.
ترقی در بخش دیگری از این گفتوگو درباره تأثیر ماه رمضان بر فضای سیاسی کشور تصریح کرد: در این ماه مردم بیشتر مقید هستند که از غیبت و تهمت بپرهیزند؛ بنابراین فضای سیاسی کشور هم تلطیف شده و پرخاشها و تنشها کاهش مییابد و قدری رفتارهای سیاسی جنبه تقید دینی پیدا میکند و فضای سیاسی کشور سلامت بیشتری مییابد. وقتی سیاست ما بر اساس دیانت تنظیم میشود، باید ماه رمضان چنین اثری هم داشته باشد. با این حال شاهدیم که بعد از اتمام ماه رمضان، سلامت رفتارهای سیاسی کاهش مییابد، اما باید همیشه فضای سیاسی کشور مبتنی بر دیانت و تقوای سیاسی باشد.
انتهای پیام
نظرات