روحالله سهرابی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به تولید لباسهای حفاظتی ویژه پرسنل بیمارستان امام خمینی(ره) اراک توسط مجموعه بیمارستان بیان کرد: با شیوع بیماری کرونا در جهان تمامی مراکز درمانی با کمبودهایی مواجه شدند که بخش قابل توجهی از آن در حوزه وسایل حفاظت فردی مانند گان، کلاه، ماسک، پاپوش و ... بود.
وی با بیان اینکه بیمارستان امام خمینی(ره) اراک نیز از قاعده کمبودها مستثنی نبود، به همین دلیل با وجود همه سختیها سعی شد خرید امکانات و وسایل حفاظت فردی ویژه پرسنل به سرعت انجام شود، گفت: مشکلات موجود در مسیر خرید و تهیه امکانات باعث شد که بیمارستان به فکر تولید بیفتد. این بیمارستان واحد خیاط خانه و ردیف سازمانی خیاط دارد، بر همین اساس اقلام مورد نیاز و پارچه خریداری شد، یکی دو نمونه تولید شد و به مرکز تعیین استانداردها ارسال شد تا وزن و کیفیت پارچه ولباس تولید شده مورد ارزیابی قرار گیرد و در کل، محصول با قیمت مناسب تری تولید شد.
سهرابی اظهار کرد: خوشبختانه در ایام نوروز تعدادی خیاط خیر نیز بدون چشمداشت به مجموعه خیاط خانه بیمارستان پیوستند و خوشبختانه به غیر از ماسک لوازم حفاظت فردی با هزینه سازمانی پرسنل بیمارستان تامین شد و تاکنون روزانه ۵۰ تا ۶۰ دست لباس ایزوله و حفاظتی در مقابل کرونا و تعداد بسیار زیادی گان تولید کرده ایم و دپوی بسیار مناسبی در بیمارستان وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه نیاز بیمارستان بسته به شرایط شیوع بیماری متفاوت است، گفت: در روزهایی که شیوع بالا بود، حتی بخش داخلی، اورژانس و ICU بیمارستان به صورت کامل درگیر بیماری شدند و به تبع آن نیاز به امکانات حفاظت شخصی بیشتر بود، اما با کاهش شیوع نیاز هم کمتر شده است. نکته مهم این است که بیمارستان امام خمینی(ره) اراک توانست پرسنل خود را نسبت به تجهیزات و وسایل حفاظت فردی مطئمن و تامین کند که البته از نظر مالی هم بسیاری از هزینه تحت کنترل درآمد.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: بیمارستان امام خمینی(ره) اراک یک بیمارستان سازمانی است و واحدهای مختلف آن تولیدی و تولید کننده نیستند که بخواهند براساس تولید و عرضه اقلام خود مبلغی را دریافت کنند، اما این آمادگی وجود داشت که مراکز ملکی خود را تا حدی حمایت کنیم و پس از دپوی مناسب امکانات در بیمارستان تولیدات به دیگر مراکز درگیر کرونا اهدا شود.
انتهای پیام
نظرات