• چهارشنبه / ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۲:۵۲
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99021007382
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان:

نیمی از پروژه‌های آزادراهی کشور در آذربایجان شرقی اجرا می‌شود

نیمی از پروژه‌های آزادراهی کشور در آذربایجان شرقی اجرا می‌شود

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی به تشریح آخرین وضعیت پروژه‌های زیربنایی استان پرداخت و گفت: نیمی از پروژه‌های آزادراهی کشور در آذربایجان شرقی اجرا می‌شود.

داود بهبودی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: 50 درصد از پروژه‌های آزادراهی که در کل کشور اجرا می‌شود، متعلق به استان و شامل شش قطعه «مراغه-هشترود»، «تبریز- ارومیه»، «رینک دوم تبریز»، «مرند- تبریز- بازرگان»، «خواجه-ورزقان» و آزادراه «تبریز- سهند» است.

وی افزود: مجموعه سرمایه گذاری‌های انجام شده در این پروژه‌های آزادراهی، حدود هفت هزار میلیارد تومان بوده و نزدیک به 50 درصد آن آورده بخش خصوصی است.

وی با بیان این‌که یکی از الزامات توسعه، توجه به پروژه‌های زیربنایی است که در این عرصه توسعه شبکه راه‌ها، حمل و نقل و ترانزیت حرف اصلی را می‌زند، تشریح کرد: در حال حاضر حدود شش هزار کیلومتر راه همسنگ در استان وجود دارد که شامل آزادراه، بزرگراه، راه اصلی و راه روستایی است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اعلام کرد: در فصل کاری سال 97-98 حدود 240 کیلومتر به مجموعه شبکه آزادراهی، بزرگراهی و راه اصلی استان، 370 کیلومتر به راه‌های روستایی و 140 کیلومتر به مجموعه راه آهن استان اضافه شد.

وی اضافه کرد: طی سال گذشته روی محورهای پرترافیک استان و پروژه‌های نیمه تمام عمرانی تمرکز زیادی داشتیم به طوری که با تکمیل قطعه چهار آزادراه تبریز- ارومیه حدود 34 کیلومتر به راه‌های استان اضافه شده و عملیات اجرایی قطعه ششم این آزادراه نیز به طول 32 کیلومتر با حضور وزیر راه و شهرسازی آغاز شد.

وی ادامه داد: در سال 98 همچنین بیش از 30 کیلومتر از جاده تبریز- اهر تکمیل شد و امیدواریم در سال جاری 12 کیلومتر باقی مانده نیز به اتمام برسد و جاده کاملا شکل بزرگراهی به خود گیرد.

بهبودی یادآور شد: یکی از مهمترین پروژه‌های زیربنایی استان آزادراه مرند- تبریز- بازرگان است که محور تبریز – مرند آن در قالب یک پروژه مشارکتی درحال اجرا است و با به بهره برداری رسیدن آن یکی از حلقه‌های مفقوده شبکه ترانزیتی کشور تکمیل خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنانش به وضعیت حمل و نقل ریلی استان نیز پرداخت و گفت: در سال گذشته بخشی از آرزوی دیرین آذربایجان شرقی تحقق یافت و قطعه میانه به بستان آباد راه آهن میانه – تبریز با حضور رئیس جمهور به بهره برداری رسید و اگر مشکل خاصی پیش نیاید، قطعه تبریز تا بستان آباد نیز که حدود 40 کیلومتر است، امسال به بهره برداری می‌رسد.

وی ادامه داد: در زمینه حمل و نقل درون شهری، فاز سه قطار شهری تبریز (به طول شش کیلومتر) و خط یک (به طول 17 کیلومتر) از ایستگاه ائل گلی تا لاله به بهره برداری رسیده و مسافرگیری این محور شروع شده است و عملیات احداث خط دو نیز ادامه دارد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اعلام کرد: در سال 99 برای اولین بار احداث خط سه متروی تبریز در قانون بودجه درج شد و عملیات اجرائی آن در آینده ای نزدیک آغاز خواهد شد و بدین ترتیب شبکه درون شهری کلانشهر تبریز به یک استاندارد قابل قبول خواهد رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha