• دوشنبه / ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۷:۵۲
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 99020805903
  • خبرنگار : 71616

فولاد میانی رتبه‌دار بیشترین صادرات و کمترین میزان واردات

فولاد میانی رتبه‌دار بیشترین صادرات و کمترین میزان واردات

آمار منتشر شده توسط انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، در سال ۹۸ در مقایسه با سال ۹۷، حکایت از کاهش ۳۲ تا ۸۲ درصدی واردات در صنعت فولاد و رشد ۱۶ تا ۷۷ درصدی صادرات دارد.

به گزارش ایسنا، بر این اساس طبق آمار در سال  ۱۳۹۸ میزان آهن اسنفجی با رشد ۷۷ درصدی نسبت به سال ۱۳۹۷ که ۵۳۳ هزار تن بوده است، به میزان ۹۴۲ هزارتن تولید شده است.

صادرات فولاد میانی و مجموع مقاطع طویل فولادی با رشد ۲۶ درصدی بیشترین رشد صادرات را پس از آهن اسفنجی در سال ۱۳۹۸ داشته است. در سال ۱۳۹۸، به ترتیب فولاد میانی و مجموع مقاطع طویل فولادی به ترتیب  ۶۹۰۸ و ۲۶۵۰ هزارتن صادر شده است. این در حالی است که میزان صادرات این دو کالای معدنی فولادی در سال ۱۳۹۷ به ترتیب ۵۴۹۳ و ۲۱۱۰ هزارتن بوده است.  

کل محصولات فولادی صادر شده در سال گذشته، ۳۴۵۵ هزار تن بوده است که نسبت به ۲۹۸۷ هزار تن صادر شده در سال۱۳۹۷، رشد ۱۶ درصدی داشته است.

تنها صادرات مجموع مقاطع تخت فولادی در سال ۱۳۹۸ نسبت به سال پیش از آن کاهش صادرات هشت درصدی داشته است. در تمام طول سال ۱۳۹۸، ۸۰۵ هزارتن مجموع مقاطع تخت فولادی صادر شده است و این درحالی است که میزان صادرات آن در سال۱۳۹۷،   ۸۷۷ هزارتن بوده است.

کاهش ۸۲ درصدی واردات فولادی میانی در سال ۹۸

طبق آمار منتشر شده توسط انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، در طول سال ۱۳۹۸ نسبت به سال پیش از آن واردات محصولات صنعت فولاد ایران کاهش واردات داشته است.   بیشترین کاهش واردات مربوط به فولاد میانی بوده است که تنها ۵ هزار تن وارد شده و نسبت به ۲۸ هزار تن وارد شده در سال ۹۷، کاهش ۸۲ درصدی داشته است.

پس از آن مجموع مقاطع تخت فولادی وکل محصولات فولادی به ترتیب ۴۳ و ۴۲ درصد کاهش واردات در سال ۹۸ داشته اند. در سال ۱۳۹۸، ۵۰۸ هزار تن مقاطع تخت فولادی و ۵۹۸ هزارتن محصولات فولادی وارد شده است؛ در حالی که میزان واردات این دو کالا فولادی در سال ۱۳۹۷ به ترتیب ۸۹۳ و ۱۰۲۶ هزارتن  بوده است.  

کمترین میزان واردات نیز مربوط به مجموع مقاطع طویل فولادی در سال ۱۳۹۸ بوده است که از ۱۳۳ هزارتن وارد شده در سال ۱۳۹۷به ۹۰ هزارتن در سال ۱۳۹۸ رسیده و کاهش واردات ۳۲ درصدی را تجربه کرده است.

در طول دو سال اخیر (۹۷ و ۹۸)، هیچ آهن اسفنجی وارد نشده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha