• یکشنبه / ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۰:۰۹
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 99020704523

استاد خارج حوزه علمیه قم:

آیت‌الله امینی ضمن تاکید بر حفظ نظام وامدار افراد و جریان‌ها نبود/ الگوی دوری گزینی از دنیا

آیت‌الله امینی ضمن تاکید بر حفظ نظام وامدار افراد و جریان‌ها نبود/ الگوی دوری گزینی از دنیا

ایسنا/قم استاد خارج حوزه علمیه قم بیان کرد: آیت‌الله امینی ضمن تاکید بر حفظ نظام وامدار افراد و جریان‌ها نبود.

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم قاضی زاده در گفت وگو با ایسنا گفت: رحلت عالم دردآشنا و انقلابی پیشکسوت و عضو اصلی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، نویسنده توانا و شخصیت خدوم سالیان دراز پس از پیروزی انقلاب اسلامی آیت الله ابراهیم امینی به کسانی که نوعی دل درگروی نظام و اصلاح و رشد نظام اسلامی داشته و دارند را تسلیت می‌گویم.

وی افزود: آیت الله امینی یکی از جلوه های بارز دوری گزینی از دنیا در سالیان دراز پس از انقلاب اسلامی بود. منزلی که در آن منزل زندگی می کرد تا دار فانی را وداع گفت منزلی بود که قبل از انقلاب و طبق گفته خودشان در برخی از ملاقات ها بر اساس حق تالیف برخی از کتب سفارشی دبیرستان به ایشان داده بودند تهیه کرده بود و هیچ وقت خانه را جابجا نکرد و بر خانه نیافزود و در همان خانه در خیابان صفاییه زندگی می کرد.

استاد خارج حوزه علمیه قم بیان کرد: آیت‌الله امینی از جهت فکری مصداق بارزی از دلسوزی همراه با اعتدال و روشن بینی بود و ایشان بارها در جلسات خصوصی می‌فرمود که من برای اصلاح نظام با شخصیت‌های مهم کشور، ساعت ها صحبت می‌کنم.

وی افزود: ایشان همیشه بحث های مفصلی با مسئولان نظام د اشتند و سعی می کردند که همه افرادی که پیش از پیروزی انقلاب در شکل گیری نهضت سهیم بودند را زیر چتر انقلاب نگه دارند و ناراستی هایی که در برخی از شخصیت ها و مسئولان و حتی شیوه اداره کشور وجود داشت را تذکر دهند.

مدیر موسسه فرهنگی پژوهشی فهیم اظهارکرد: آیت الله امینی نویسنده مشهوری در حوزه معارف اسلامی بودند. با اینکه می توانست مانند بسیاری از افراد به بحث های فنی فقه و اصول بپردازند و استعداد بسیاری در این بخش داشتند ولی با اختیار خود فضای زندگی خود را در اختیار جوانان و خانواده و معارف عمومی قرارداد.

وی افزود: از نگارش کتاب‌هایی که در حوزه معارف و با زبان ساده از جمله دادگستر جهان و آیین همسرداری و... حکایت از این نگاه فرهنگی و دلسوزی برای عموم جامعه به خصوص جوانان و خانواده‎ها می کردند.

وی تصریح کرد: از جهت انقلابی ایشان سعی کردند که در این سالها ضمن دفاع از اصل نظام اسلامی خود را وامدار جریان و افراد قرارندهند و با تاکید خودشان ضمن توجه به حفظ نظام سعی می کردند که تمام ناراستی ها و بدی هایی که احیانا توسط انسان های ناشایست در سطوح مختلف پدید می آمد مقابله کنند.

وی افزود: تریبون نظام جمعه تریبون ذکر مشکلات و دردهای مردم بود. سعی میکردند جوانان را به سمت زندگی ساده سوق دهند و دردهای جامعه را از جهت فرهنگی و اجتماعی را فریاد می زدند و همین مساله باعث شد که ایشان شخصیتی ممتاز در درون جامعه اسلامی باشد.

قاضی زاده تصریح کرد: بسیار متاسف هستیم که رحلت ایشان در زمانه‌ای واقع شد که امکان تشییع و تجلیل مردم شریف از ایشان ندارد و ایشان باید مظلومانه مدفون شوند ولی خداوند را شاکر هستیم که سالیان طولانی عمر که در یکی از شخصیت های استثنایی نظام اسلامی با 95 سال سن و 75 سال تلاش علمی و انقلابی با سربلندی از دنیا رفتند و خداوند اینگونه مقدر داشتند که در شب اول مبارک رمضان مهمان پروردگار باشند و به لقای الهی عروج کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha