حسین خانجانی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه پروژه انتقال آب های سطحی میدان رسالت یکی از بزرگترین پروژههای شهری است، اظهار کرد: این پروژه با بیش از ۱۰ میلیارد تومان هزینه بیش از ۹۵ درصد پیشرفت داشته و هفته گذشته به نقطه آخر رسید که دیوارکشی رودخانه مزداگینه نیز در حال انجام است.
وی تصریح کرد: با اجرای پروژه انتقال آب های سطحی مناطق نایب احمد، اعتمادیه، بلوار بهارستان، کوی محمدیه و میدان رسالت به شبکه اصلی متصل شده و مشکلی در زمینه آبگرفتگی نخواهیم داشت.
خانجانی با اشاره به انجام طرح مطالعات جمع آوری آب های سطحی شهر همدان توسط مشاور، خاطرنشان کرد: در بحث اصلاح شبکه آب های سطحی هر جا که مشاور اعلام کند مورد نیاز است، قطعاً به عنوان پروژه پیگیری خواهد شد.
مدیر خدمات شهری شهرداری همدان با اشاره به آبگرفتگی جزئی در جویها آب و معابر شهر، یادآور شد: در برخی از نقاط آبگرفتگی جزئی در جوی های آب وجود داشت که به علت عدم رعایت مردم و ریختن زباله در مسیر آب بوده است.
انتهای پیام
نظرات