به گزارش ایسنا، بنابر اعلام فولادیوم، در ادامه ضمن معرفی بیشتر لوله های گالوانیزه با کاربرد آنها و ویژگیهایی که دارند آشنا خواهید شد.
از بین انواع مختلف لولههایی که در زمینه های مختلف مورد استفاده قرار میگیرند، لولههای گالوانیزه جزو لولههای پر طرفدار و پر کاربرد در زمینه های مختلف هستند، زیرا با پوشش فلز روی که روی آنها قرار دارد در برابر خوردگی و زنگ زدگی مقاوم میشوند و جنس آنها از آهن سفید نورد شده میباشد و درز این لولهها با استفاده از دستگاههای درز جوش به هم وصل میشود و معمولاً جوشکاری روی لولههای گالوانیزه انجام نمیشود، زیرا حرارت باعث اکسید شدن فلز روی می شود که برای تنفس خطرناک است و بعد از اینکه با استفاده از این دستگاهها درز جوش لولههای گالوانیزه به هم متصل شد لوله را در فلز روی فرو میبرند که با این کار لوله به دو صورت سبک و متوسط تولید میشود.
نحوه ساخت و جنس لوله گالوانیزه
جنس لولههای گالوانیزه فولاد های نرمی است که بعد از شکلگیری ورقه فولادی با فشار داخل قالب وارد میشود و درز آن جوش میخورد و برای اینکه مقاومت آن در برابر زنگ زدگی و خوردگی و اسید افزایش پیدا کند، داخل یک وان آبکاری روی اندود قرار میگیرد و گالوانیزه میشود. این لوله ها دارای قطر، متراژ و مقاومت های مختلفی هستند.
ولی در مورد مقاومت لولههای گالوانیزه باید به این نکته توجه داشته باشید که این لوله ها در مقایسه با لولههای آهنی مقاومت کمتری در برابر اسیدها از خود نشان میدهند و همه اسیدهایی که برای لولههای چدنی ضرر دارند ، باعث تخریب فولاد گالوانیزه هم میشوند.
معمولا لولههای فولادی و آهنی گالوانیزه در شاخههای ۶ متری در بازار عرضه می شوند و دو سر دنده با قطر ۱ اینچ تا ۸ اینچ تولید می شوند که هر کدام برای کاربردهای مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند.
قطر لولههای گالوانیزه معمولاً قطر اسمی است که بزرگتر از قطر داخلی و کوچکتر از قطر خارجی میباشد و نحوه جداسازی لولههای گالوانیزه در بازار هم بر اساس همین نوع قطر ها میباشد.
این لولههای گالوانیزه با استفاده از دنده پیچ به یکدیگر وصل میشوند و با استفاده از مواد مناسب آب بندی آنها انجام میشود.
انواع لوله گالوانیزه
لولههای گالوانیزه انواع مختلفی دارند که از جمله آنها می توان به لوله گالوانیزه آهنی و لوله گالوانیزه فولادی اشاره کرد.
لولههای گالوانیزه آهنی رنگی خاکستری و تیرهای دارند که در دو دسته لولههای سبک و متوسط تقسیم بندی می شوند که جنس آنها آهن سفید نورد شده میباشد و به آن ها لولههای درز هم میگویند، زیرا با استفاده از دستگاه درز آنها جوش داده میشود.
نوع دیگری از لولههای گالوانیزه لولههای گالوانیزه فولادی هستند که در زمینه تهویه از آنها استفاده میشود و علاوه بر آن برای تخلیه فاضلابها هم از لوله گالوانیزه فولادی استفاده میشود که جنس آنها فولاد نرم میباشد و مقاومت بالایی در برابر خوردگی دارند.
قیمت لولههای گالوانیزه در مقایسه با سایر محصولات فولادی مقرونبهصرفهتر است ، زیرا علاوه بر اینکه مقاومت دمای بالایی از خود نشان میدهند مجددا میتوان از آنها استفاده کرد و قابلیت بازیافت دارند و از این رو برای طبیعت هم مناسب هستند.
همانطور که گفته شد برای انتقال گاز ، انتقال آب و حرارت از لوله های گالوانیزه استفاده میشود.
از جمله دلایلی که به جای استفاده از لولههای آهنی از لوله های گالوانیزه برای انتقال آب و گاز و حرارت استفاده می کنند این است که لولههای فولادی به باکتریهای مختلفی آلوده میشوند و چون در آب فلز سنگین وجود دارد، باعث خوردگی و آسیب رسیدن به بدن انسان ها میشود. اما لولههای گالوانیزه در برابر این آسیبها مقاوم هستند و برای همین دلیل بیشترین کاربرد را در صنایع آب دارند. لولههای گالوانیزه بر اساس وزن دارای تقسیمبندی زیر میباشند :
· لوله گالوانیزه سبک
· لوله گالوانیزه سنگین
· لوله گالوانیزه متوسط
کاربرد لولههای گالوانیزه
همانطور که اشاره شد لولههای گالوانیزه کاربردهای مختلفی دارند که از جمله آنها: تخلیه فاضلاب و لوازم بهداشتی کوچک میباشد، اما اصلی ترین استفاده لولههای گالوانیزه در انتقال آب و انتقال گاز و همچنین در گلخانهها میباشد.
ویژگیهای لولههای گالوانیزه
اتصالات لولههای گالوانیزه قفل، کمربند و برشن است.
طول لولههای گالوانیزه 6 متر میباشد.
این لولهها به وسیله دنده پیچی به هم وصل میشود و با استفاده از مواد مناسب آب بندی میشوند.
لولههای گالوانیزه به دو دسته عمده بخشبندی میشوند.
ضریب هیزم ویلیام این لولهها بر حسب اینچ میباشد.
لیست قیمت لوله گالوانیزه در فولادیوم
امکان دریافت آخرین قیمت لوله شامل لوله آبرسانی، لوله داربستی، لوله صنعتی، لوله مبلی، لوله گازرسانی و لوله گالوانیزه از بهترین کارخانهها و دریافت مشاوره تخصصی در مورد قیمت آهن و خرید انواع آهنآلات در وبسایت فولادیوم (fooladiom.com) برای راحتی کاربران آماده شده است.
انتهای رپرتاژ آگهی