علیرضا آشناگر در دیدار با مدیر عامل و نائب رئیس هیات مدیره گروه هتل های ایرانگردی و جهانگردی کشور اظهار کرد: ایجاد مرکز آموزش هتلداری، گامی موثر در توسعه گردشگری در این استان پهناور است.
استاندار سمنان با اشاره به شیوع ویروس کرونا و فعالیت های پیشگیرانه و درمانی به منظور مهار این ویروس در کشور گفت: برای فعالیت مجدد مراکز گردشگری و مسافر پذیر باید همچنان منتظر مصوبه ستاد ملی مدیریت مقابله با کرونا بود و تنها با تایید این ستاد، امکان فعالیت اینگونه مراکز فراهم خواهد شد.
آشناگر با تاکید بر وجود صدها ظرفیت و پتانسیل گردشگری در سطح استان سمنان بر ضرورت تبدیل این استان از معبر به مقصد تاکید کرد و افزود: سالانه میلیون ها مسافر و زائر حضرت امام رضا علیه السلام حداقل یکی از مسیرهای رفت یا برگشت خود را از این استان انتخاب می کنند و لذا این استان می تواند به جای معبر، تبدیل به یکی از مقاصد گردشگری کشور شود.
این مقام ارشد اجرایی اضافه کرد: مجموعه مدیریت استان آمادگی دارد تا با ارائه برنامه های مختلف و تامین زیر ساخت های لازم، تلاش کند تا گردشگران و مسافران، این استان را به عنوان مقصد گردشگری خود انتخاب کرده و یا حداقل میزان ماندگاری خود را در این استان افزایش دهند.
آشناگر با اشاره به شیوع ویروس کرونا در کشور و بیان آثار مخرب و خسارات اقتصادی ناشی از این بیماری گفت: یکی از گروه های مرجع که به شدت از این محل دچار آسیب جدی شده است مجموعه هتلداران و ارائه دهندگان خدمات اقامتی و گردشگری است و از این رو انتظار می رود که پس از ریشهکنی این بیماری و به منظور فعالیت مجدد و پویای این صنف، مساعدت های لازم و حمایت جدی از آنها صورت گیرد.
استاندار سمنان همچنین با اشاره به وجود چهار هتل ایرانگردی و جهانگردی در سطح استان بر ضرورت رسیدگی و توجه به این مراکز تاکید کرد و گفت: باید نوسازی مبلمان مناسب و بازسازی نمای ورودی این مراکز در اسرع وقت صورت گیرد.
آشناگر همچنین عنوان کرد: یکی از مزیتهای استان سمنان، داشتن زمینهای فراوان است و در مجموعه ی هتل های گردشگری استان و بویژه شهرستان سمنان نیز شاهد وجود زمین های بلا استفاده ی زیادی هستیم که لازم است با ایجاد مراکز خاص همچون مرکز آموزش هتل داری از این ظرفیت استفاده بیشتری شود.
استاندار اضافه کرد: در استان سمنان، کاروانسراهای زیادی وجود دارد که ظرفیتی بسیار مناسبی برای افزایش میزان گردشگر و تولید ثروت هستند اما متاسفانه در برخی موارد به دلیل اجاره بهای بالا و قوانین دست و پاگیر وضع شده، عملا بدون سرمایه گذار و علاقمند رها شده و از همین رو انتظار می رود وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با آسان سازی قوانین و مقررات و نیز کاهش اجاره بهای اینگونه اماکن تاریخی، زمینه ی استفاده ی مناسب و سرمایه گذاری توجیه پذیر در این مراکز را بیش از پیش فراهم کند.
آشناگر بر لزوم پرهیز وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از نگاه کاسب کارانه تاکید کرد و گفت: انتظار می رود وزارت میراث فرهنگی در همین راستا حتی در برخی موارد از خودش نیز برای اعتلای اهداف این وزارتخانه هزینه کند.
استاندار سمنان همچنین در این دیدار با اظهار نارضایتی از روند ایجاد مرکز فرهنگی شهرستان سرخه گفت: استانداری سمنان با قبول تمامی مسئولیت ها دو بار پیاپی با صدور دستور ترک تشریفات تلاش کرد تا زمینه ی لازم جهت جذب سرمایه گذار و آغاز پروسه ساخت این مرکز را فراهم آورد اما به نظر می آید این وزارتخانه می بایست به صورت جدیتر به این مقوله ورود کرده و تکلیف را روشن سازد .
استاندار همچنین با اظهار رضایت از تلاش مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گفت: مدیرکل جوان و با انگیزه میراث فرهنگی استان، تحرک خوبی ایجاد کرده اما اگر حمایت و پشتیبانی لازم از سوی مرکز انجام نشود این تلاش ها به فرجام نخواهد رسید لذا لازم است تا وزارت میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان با اتخاذ تمهیدات لازم و تامین اعتبارات مورد نیاز، زمینه ی بسط و توسعه گردشگری و تکمیل مراکز فرهنگی و اقامتی استان را فراهم آورد.
انتهای پیام
نظرات