• سه‌شنبه / ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۰:۴۱
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 99020201068
  • خبرنگار : 71523

یک اتفاق تاریخی در بورس!

یک اتفاق تاریخی در بورس!

آمارهایی که اواسط فروردین‌ماه از میزان بی سابقه ثبت نام کنندگان در سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) منتشر شد از استقبال مردم از بازار سرمایه حکایت دارد به طوریکه در فروردین‌ماه سال گذشته ۵۵ هزار کد صادر شد درحالی که در فروردین‌ماه سال جاری تعداد کدهای صادر شده به بیش از ۱۹۳ هزار کد رسید.

به گزارش ایسنا، در سال ۱۳۹۸، حدود ۸۲۲ هزار کد صادر شد تا پرونده این بازار با ۱۱ میلیون و ۶۶۵ هزار کد بسته شود. بر این اساس آمار صدور کدها در سال گذشته حاکی از آن بود که در فروردین ۵۵ هزار کد، در اردیبهشت  ۳۹ هزار کد، در خرداد  ۲۳ هزار کد، در تیر  ۳۴ هزار کد، در مرداد ۴۸ هزار کد و در شهریور ۶۱ هزار کد صادر شده است.

میزان صدور کدها در مهرماه رشد چشم‌گیری داشته و در این ماه  ۹۱ هزار کد صادر شد. همچنین در آبان، آذر و دی به ترتیب شاهد صدور ۲۵ هزار، ۵۲ هزار و ۶۸ هزار کد بودیم. این آمار در بهمن‌ماه ۱۵۴ و در اسفند نیز ۱۷۲ هزار کد بود. بر این اساس در سال ۱۳۹۸ حدود ۸۲۲ هزار کد جدید در بازار سرمایه صادر شد تا تعداد کل کدها به رقم ۱۱ میلیون و ۶۶۵ هزار کد برسد. این درحالی است که تعداد کدهای صادر شده در کل سال ۱۳۹۷، حدود ۸۹۵ هزار کد بود.

اما به نظر می‌رسد بازار سرمایه امسال جایگاه دیگری بین مردم پیدا کرده است به طوریکه تعداد ثبت نام کنندگان در سامانه سجام ۱۸ برابر نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافت. در ۲۵ روز نخست امسال تعداد ۶۵۱ هزار و ۹۵۹ نفر در سامانه سجام ثبت نام کردند تا تعداد کل ثبت نام کنندگان در این سامانه از مرز ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر عبور کند.

در نهایت در ۳۱ روز ماه گذشته، ۱۹۳ هزار و ۹۲۰ کد صادر شد که نسبت به فروردین‌ماه سال گذشته که ۵۵ هزار کد صادر شده بود،   ۱۹۳ هزار و ۸۶۵ کد افزایش یافته است!

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۲-۰۲ ۱۳:۱۵

خدا بخیر کنه

avatar
۱۳۹۹-۰۲-۰۲ ۱۳:۴۵

در نهایت در ۳۱ روز ماه گذشته، ۱۹۳ هزار و ۹۲۰ کد صادر شد که نسبت به فروردین‌ماه سال گذشته که ۵۵ هزار کد صادر شده بود، ۱۹۳ هزار و ۸۶۵ کد افزایش یافته است! ...

avatar
۱۳۹۹-۰۲-۰۲ ۲۱:۲۹

3 روزه دارم برای احراز هویت میرم هنوز نتونستم انجام بدم انقدر شلوغه. مسولین بی کفایت!