دکتر فردین مهرابیان در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به پیامدهای بیماری کووید ۱۹بر سلامت عمومی و لزوم پاسخ به سوالات مکرر خانواده ها در خصوص موضوعات تغذیه ای برای پیشگیری و کنترل ویروس کرونا در دوره های مختلف زمانی قبل از ابتلا به بیماری، در دوران بیماری کووید ۱۹ و پس از بهبودی (نقاهت)، مصرف مکمل های موردنیاز گروه های مختلف سنی و فیزیولوژیک و رعایت ایمنی مواد غذایی، مشاوره تغذیه در سامانه تلفنی ۴۰۳۰ راه اندازی شد.
وی با اشاره به همکاری مشاوران تغذیه از مراکز خدمات جامع سلامت و ستاد شهرستان های دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، گفت: با راهبری دفتر بهبود تغذیه معاونت بهداشت و شرکت احسان برکت زیرمجموعه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام و مدیران تغذیه معاونت های بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی کشور این مجموعه هدایت و با توکل به خدا را ه اندازی شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ادامه داد: از گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی گیلان نیز ۱۸تن از کارشناسان تغذیه تحول سلامت در مراکز خدمات جامع سلامت و ستاد شهرستان های استان در این سامانه تلفنی فعال و آماده پاسخگویی به مردم در کل کشور هستند.
مهرابیان در پایان یادآورشد: تمامی افراد جامعه می توانند با شماره گیری ۴۰۳۰ و انتخاب کلیدهای ( ۷-۱) به مشاوران و کارشناسان بهداشت و درمان، تغذیه و کارشناسان روانشناسی متصل شده و سوالات مربوط به کرونا را با این مطرح کرده و مشاوره دریافت نمایند.
انتهای پیام
نظرات