• دوشنبه / ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۳:۱۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 99020100460
  • خبرنگار : 50300

دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول در سالی که گذشت

دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول در سالی که گذشت

ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول به تشریح اقدامات و برنامه‌های دانشگاه در سال ۹۸ پرداخت و گفت: مجوز راه‌اندازی مرکز نوآوری و شکوفایی و کانون صنعت قند و شکر در دانشگاه گرفته شد.

محمدرضا عصاری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: برای افزایش رتبه و جایگاه دانشگاه صنعتی دزفول در حوزه آموزشی و پژوهشی در طول سال ۹۸ اقداماتی صورت گرفته است. ما به صورت مستمر وضعیت و کیفیت پژوهش و اثربخشی آن را در حوزه و منطقه و به صورت ملی و بین‌المللی رصد می‌کنیم. این موضوع باعث شده که به خوبی متوجه شویم که تمرکز خود را در چه جاهایی بیشتر کنیم. وضعیت و رشد پژوهشی دانشگاه بسیار مناسب است اما جا دارد که تلاش‌های بیشتری صورت گیرد.

وی افزود: مجوز راه‌اندازی مرکز نوآوری و شکوفایی دانشگاه نیز گرفته شده است. این مرکز وظیفه ایجاد زیرساخت‌های اشتغال‌آفرینی و تبدیل ایده به محصول را دارد و امکان کارآفرینی برای دانشجویان را فراهم می‌کند.

رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول با اشاره به گرفتن مجوز برای راه‌اندازی کانون صنعت قند و شکر، گفت: با توجه به اینکه ۵۰ درصد ظرفیت نیشکر کشور در خوزستان است، ترکیب دانشگاهیان و فعالان این عرصه باعث هم‌افزایی این صنعت می‌شود.

عصاری تصریح کرد: مرکز پژوهشی جندی‌شاپور وظیفه صیانت از میراث غنی جندی‌شاپور را دارد. زمانی‌که بسیاری از کشورهای حال جهان به وجود نیامده بودند، در ایران دانشگاه جندی شاپور وجود داشت و این موضوع باید به جهان گفته شود. استکبار جهانی قصد نشان دادن چهره خشونت‌طلبی از ایران را دارد در حالی‌که در آن زمان ایران علم را سرلوحه خود قرار داده بود و نه جنگ و خشونت را.

وی ادامه داد: در مجموع می‌توان گفت در سال ۹۸ بسیاری از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های دانشگاه که راکد بوده است، اکنون در خدمت صنعت و دانشگاه و رفع مشکلات پیرامونی قرار گرفته‌اند. خوشبختانه دانشگاه صنعتی دزفول بر ریل توسعه پایدار منطقه قرار گرفته است.

رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول در پایان با اشاره به اینکه در دانشگاه مهارت آموزی را آغاز کرده‌ایم و فارغ‌التحصیلان این دانشگاه در کنار علم دارای مهارت نیز هستند، گفت: مهم‌ترین کار ما ایجاد شرایط مناسب برای نخبگان و هیات علمی برای حفظ آن‌ها در منطقه است و این موضوع را سرلوحه کارمان قرار داده‌ایم و باید شرایطی فراهم شود تا نخبگان در منطقه بمانند اما خوشبختانه ما از این نظر نگران نیستیم زیرا برای حفظ نخبگان خود برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha