• یکشنبه / ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۰:۳۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99013118256
  • خبرنگار : 71415

درخواست استرالیا برای انجام تحقیقات درباره مدیریت سازمان بهداشت جهانی در مساله کرونا

درخواست استرالیا برای انجام تحقیقات درباره مدیریت سازمان بهداشت جهانی در مساله کرونا

دولت استرالیا خواستار یک تحقیقات مستقل درخصوص نحوه پاسخ جهانی به بحران شیوع کروناویروس در جهان از جمله درخصوص مدیریت سازمان بهداشت جهانی در این بحران شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، ماریز پین، وزیر امور خارجه استرالیا امروز (یکشنبه) اظهار کرد، دولت وی "موکدا" خواستار تحقیقاتی است که در عین حال پاسخ اولیه چین به بحران شیوع کرونا در شهر ووهان را مورد بررسی قرار دهد.

او در گفتگویی به شبکه ای.بی.سی اظهار کرد: ما نیاز به دانستن جزئیات حاصل از یک تحقیقات مستقل که به ما منشاء ویروس را شناسایی کند و در خصوص رویکردهای برخورد با آن شفافسازی کرده و میزان باز بودن رویکرد کشورها در به اشتراک گذاشتن اطلاعاتشان درباره این بیماری را بررسی کند.

پین در ادامه اظهاراتش خاطرنشان کرد، استرالیا در این زمینه نگرانی‌های مشترکی با آمریکا در زمینه نحوه مدیریت سازمان بهداشت جهانی در قبال بحران شیوع کروناویروس دارد. دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا اخیرا سازمان بهداشت جهانی را متهم به سوءمدیریت در قبال این بحران و سرپوش گذاشتن بر جدی بودن وضعیت شیوع اولیه ویروس در چین کرد.

ترامپ در عین حال اعلام کرد، واشنگتن کمکهایش به سازمان بهداشت جهانی را که به سطح ۴۰۰ میلیون دلار در سال بالغ می‌شده، قطع می‌کند.

پین خاطرنشان کرد: من مطمئن نیستم که شما بتوانید سازمان بهداشت جهانی را که مسئول منتشر کردن بخش عمده محتوای مربوط به ارتباطات بین‌المللی و عمل به بخش عمده تعاملات اولیه و اقدامات تحقیقی است را به عنوان یک مکانیزم بررسی داشته باشید.

پین در ادامه تصریح ساخت، معتقد است که تبعات مربوط به بحران شیوع کروناویروس "به چند طریق" باعث تغییر روابط میان استرالیا و چین شده و در حال حاضر نگرانی او در قبال شفافیت از جانب پکن "به سطح خیلی بالایی" رسیده است.

در عین حال گِرِگ هانت، وزیر بهداشت استرالیا نیز از درخواست نخست وزیر برای انجام تحقیقات مستقل درباره پاسخ به بحران شیوع کرونا حمایت و اظهار کرد، کشور وی توانسته در محدود کردن شیوع ویروس موفق شود و بخشی از این موفقیت را به دلیل عمل بر خلاف توصیه‌های سازمان بهداشت جهانی رقم زده است.

استرالیا که ۶۶۰۰ مورد ابتلا به کروناویروس و ۷۰ مورد مرگ در اثر ابتلا به آن را ثبت کرده، یکی از نخستین کشورهایی بود که برای سفرهای مربوط به چین ممنوعیت اعمال کرد.

هانت خاطرنشان کرد: اگر چه سازمان بهداشت جهانی در گذشته عملکرد خوبی در مبارزه با بیماری‌های دیگر داشته اما پاسخش به بحران شیوع کرونا هیچ کمکی به جهان نکرد.

او خاطرنشان کرد: ما کارمان را در این زمینه خوب انجام دادیم چون خودمان به عنوان یک کشور تصمیماتمان را اتخاذ کردیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha