مهرداد لاهوتی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه ایران در مقابله با کرونا از نظر مدیریتی خوب عمل کرده، گفت: اگر کشورها در زمینه مقابله با کرونا به درستی عمل نکنند بیشترین تاثیر سوء این بحران بر سیاست و اقتصاد کشورها خواهد بود.
وی افزود: در حال حاضر اجماع نظری بین کشورهای مختلف وجود دارد که چین در مورد مقابله با کرونا به خوبی عمل کرده و توانسته تاثیر سوء اقتصادی این بحران بر کشور خود را کاهش دهد و حاکمیت خود را نیز زیر سوال نبرد. البته هر کشوری نسخه منحصر به فرد خود را دارد مثلا قرنطینه به آن شکلی که در چین انجام شد در کشور ما از نظر فرهنگی امکان پذیر نبود.
نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه عملکرد آمریکا در مقابله با کرونا به گونهای بود که هم آثار سوء اقتصادی و هم سیاسی در این کشور بروز کرد، افزود: قطعا ما میتوانیم آثار سیاسی و اقتصادی بحران کرونا را مدیریت کنیم. من فکر میکنم ایران نسبت به کشورهای اروپایی و آمریکا در مدیریت بیماری عملکرد بهتری داشت زیرا همه حاکمیت پای کار آمد و به نوعی آرامش روانی در مردم ایجاد شد.
لاهوتی تصریح کرد: البته ما هنوز در میانه بحران هستیم و فعلا اولویت، کنترل بحران است اما در مرحله بعد برای جبران اثرات اقتصادی کرونا راه سختی در پیش داریم. طبیعتا اگر اجماعی در این باره ایجاد شود آثار سوء سیاسی این بحران هم به حداقل میرسد.
این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نفت و مالیات به عنوان دو منبع درآمد دولت با مشکل مواجه شده، گفت: ما باید برای تداوم همگرایی ایجاد شده در دستگاههای مختلف برای مقابله با کرونا تلاش کنیم، اگر دولت تصمیمی در مورد پرداخت وام به مردم میگیرد کسانی که این تصمیم را نقد میکنند نیم نگاهی هم به شرایط کشور داشته باشند و همه کمک کنند که وضعیت مدیریت شود.
لاهوتی در پایان اضافه کرد: به نظر میرسد اکنون نیازمند این هستیم که چرخ اقتصاد کشور بچرخد، البته همه ملاحظات لازم برای جلوگیری از شیوع بیماری هم باید رعایت شود ولی توقف چرخه اقتصاد در این مرحله قطعا آسیبزاست و باید کمک کنیم این وضعیت که تاکنون به خوبی مدیریت شده تداوم یابد.
انتهای پیام
نظرات