علی زینی وند در جلسه کارگروه ساماندهی مشارکت های مردم در پیشگیری و کنترل و مقابله با ویروس کرونا اظهارداشت: برای ساماندهی خدماترسانی گروههای مردمی به اقشار مختلف آسیبپذیر، راه اندازی سامانه جامع خدمات رسانی ضرورت دارد و برای این امر لازم است سامانهای تعریف شود و همه گروههای که هم اکنون جامعه هدفی دارند آمار خود را در این سامانه اضافه کنند تا ناهماهنگی ها در امر خدمات سانی حذف شود.
وی ادامه داد: کمیته ای با محوریت بنیاد مستضعفان و عضویت گروههای مردمی جهت راه اندازی این سامانه و جمع بندی و پالایش آمار خانوارهای آسیب پذیرراه اندازی شود.
وی گفت: در استان جمعیت قابل ملاحظه ای وجود دارد که به صورت غیررسمی و بدون هویت زندگی میکنند که باید مورد حمایت قرار گیرند که برخی از این طیف را در قالب فاقدین شناسنامه در بانک اطلاعاتی لحاظ کردهایم.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان وبلوچستان ادامه داد: بخش دیگر زنانی هستند که همسر تبعه خارجی دارند و جمعیت حدود ۷ هزار خانوار هستند که شناسایی شده و اینها هم باید به عنوان یکی از گروههای هدف برای ارائه بسته های حمایتی مورد توجه قرار گیرند.
وی خاطر نشان کرد: واقعیتی در کشور جمهوری اسلامی ایران وجود دارد و باعث افتخار در دنیا است که توانسته ایم بحران کرونا را مدیریت کنیم و حداقل مانند کشورهای خارجی بیمارانی که احتیاج به خدمات تنفسی داشتند را کف خیابان و یا کف بیمارستان رها نکنیم و تخت های بیمارستانی و کادر بهداشتی جوابگوی این بحران بودند.
وی ادامه داد: این از افتخارات جمهوری اسلامی ایران است و گزارش بهداشت جهانی نیز موید این امر است و در گزارش تهیه شده توسط بهداشت جهانی جمهوری اسلامی ایران با افتخار در صدر جدول است.
وی خاطر نشان کرد: شواهد بیانگر این است که چالش کرونا ادامه خواهد داشت و باید تلاش کنیم که این بحران را مدیریت کنیم و در این بین حمایت های مردمی نیز باید ادامه داشته باشد.
انتهای پیام
نظرات