محمدجواد حق شناس در گفتوگو با ایسنا، درباره تاثیر بیماری کرونا بر زندگی شخصی و کاری خود، اظهار کرد: کرونا ابعاد وسیع و فراگیری داشت و شهر تهران هم به دلیل شرایط خاص خود به شدت در معرض آسیب بود. بافت جمعیتی و تراکم شهر از یک سو و موقعیت جغرافیایی تهران به لحاظ اثرگذاری بر سایر شهرها از سوی دیگر، شرایط تهران را خاص کرده بود.
وی با بیان اینکه مدیریت شهری باید خود را با شرایط جدیدی که بیماری کرونا ایجاد کرده بود تطبیق می داد، افزود: شیوع کرونا آنقدر سریع بود که آماده سازی شهر بهراحتی امکان پذیر نبود و مدیریت شهری در کنار انجام وظایف عادی، باید خود را با شرایط جدید تطبیق می داد که این کار خیلی وقت گیر بود و شاید در اسفند روزانه 13-14 ساعت از وقت شورای شهر را به خود اختصاص می داد.
این عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه اسفند، ماه پرکاری برای شورای شهر است، خاطرنشان کرد: در این ماه باید جلسات علنی، کمیسیون ها و کمیته های شورای شهر برگزار و بودجه مدیریت شهری نهایی شود. در این شرایط برخی اعضای شورای شهر مشکوک به کرونا بوده و در منزل قرنطینه بودند، با این حال جلسات شورای شهر با حضور 15 نفر از اعضا برگزار می شد و تا روزهای پایانی اسفند این جلسات ادامه یافت.
وی در ادامه تصریح کرد: باید اعتراف کنم که سال هاست زندگی فردی و خانوادگی را فدای فعالیت های اجتماعی کرده و کارنامه درخشانی نزد خانواده ندارم اما ویروس کرونا فضای جدیدی را برایم خلق کرد تا در روزهای اخیر بیشتر وقت خود را در منزل سپری و فعالیت های خود را از طریق فضای مجازی دنبال کنم. ما برای قطع زنجیره کرونا به مردم توصیه کردیم که در منزل بمانند و باید هم خودمان به این توصیه عمل می کردیم. در این شرایط درک دقیق تری از فضای درون منزل و بودن در کنار خانواده پیدا کردم و توانستم رویکرد قبلی خود را اصلاح کنم.
این عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در پایان گفت: در این ایام فرصتی برای مطالعه، گوش دادن به موسیقی، تماشای فیلم و ورزش فراهم شد و از این بابت خوشحال هستم که خیلی از کارهایی که پیش از این فرصت نداشتم را در این روزها انجام دادم. بعد از سپری شدن دوران بیماری و قرنطینه هم فرصت بیشتری برای مطالعه، تماشای فیلم و تئاتر، ورزش و گوش دادن به موسیقی اختصاص داده و ارتباط بیشتری با خانواده و کسانی که به آنها مدیون هستم خواهم داشت.
انتهای پیام
نظرات