غلامرضا شریعتی امروز ۲۷ فروردین در حاشیه نشست ستاد مدیریت کرونا اظهار کرد: ما روند خوزستان را ارزیابی کردهایم. خوشبختانه همچنان شرایط پایدار است اما شرایط پایداری در بیماریهای عفونی و مسری هر لحظه ممکن است شکننده شود و ممکن است با یک رفتار خطرناک، این شرایط متلاشی شود.
به گزارش ایسنا، وی افزود: بنابراین همه باید مراقبت و دقت کنند. اگر مراقبت نشود و رفتار خطرناکی مانند آنچه در رامشیر و هفتکل رخ داد، داشته باشیم یک مرتبه به صورت انفجاری با تعداد موارد زیادی از بیماری مواجه میشویم.
استاندار خوزستان گفت: در رامشیر در طول بیش از ۵۰ روز گذشته تنها چهار مورد بیماری داشتیم اما به علت سفر یک اهوازی به یکی از روستاهای رامشیر در ۱۳ فروردین ماه و حضور در یک چادر، در مدت چهار تا پنج روز ۶۸ مورد به تعداد بیماران افزوده شد. موارد هفتکل نیز به همین منوال افزایش یافت.
وی افزود: هر کسی چنین کارهای نادرستی انجام دهد سلامت خود و جامعه را به خطر میاندازد.
شریعتی در خصوص احتمال اتخاذ تصمیمات جدید برای اعمال محدودیت، بیان کرد: بنا شد تصمیمات را مطابق با تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا پیش ببریم اما در مناطقی که شرایط طغیان وجود دارد، تصمیمات سختگیرانه اتخاذ شود.
وی ادامه داد: به طور مثال برای رامشیر و هفتکل تصمیمات سختگیرانهای اتخاذ کردیم. مقرر شد فرمانداران تصمیمات را اتخاذ و به من ابلاغ کنند تا در صورت موافقت، اجرایی شوند.
استاندار خوزستان تصریح کرد: دو روستای رامشیر مراقبت شدید شدهاند و هفتکل نیز به همین منوال. از ورود به این نقاط به شدت ممانعت شده است تا به سطح تثبیت برسیم و سپس مانند تصمیمات ملی عمل میکنیم.
وی بیان کرد: همچنین مقرر شد سازمان صمت با همکاری تعزیرات و دانشگاه علوم پزشکی اهواز، مشاغلی که بدون دریافت کد ثبتنام فعالیت خود را آغاز کردهاند را تعطیل کنند. مشاغل حتما باید در سامانه سلامت ثبتنام و کارت سلامت دریافت کنند.
شریعتی گفت: کمیتهای متشکل از بسیج، بهورز و دهیار مراقبتهای جدی در روستاها را انجام میدهند و از مشکلات احتمالی ممانعت میکنند. این کمیته باید وضعیت سلامت افرادی که از خارج از روستا در این روستاها حضور پیدا میکنند را ارزیابی میکنند و از برگزاری مراسم ختم، عروسی و حضور در تجمعات جلوگیری کنند. همچنین بر روند اجرای دستورالعملها در نقاط مختلف نظارت میکنند.
وی تصریح کرد: برداشت محصولات نیز در خوزستان آغاز شده و پیشبینی میشود امسال بیش از ۶ میلیون تن برداشت محصولات داشته باشیم اما اقدامات در این زمینه باید با رعایت فاصلهگذاری اجتماعی انجام شود تا هم قوت ملت ما فراهم و هم از انتشار ویروس جلوگیری شود. در این زمینه جهاد کشاوزی و دانشگاه علوم پزشکی اهواز با هماهنگی معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان دستورالعملهای لازم را نوشتهاند و در حال اجرای این دستورالعملها هستند. با رعایت این دستورالعملها هم از انتشار ویروس جلوگیری میشود و هم برداشت محصولات کشاورزی خوزستان انجام خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات