• چهارشنبه / ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۳:۵۸
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99012716076
  • خبرنگار : 50176

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات:

تا پایان امسال تمام روستاهای لرستان به شبکه ملی اطلاعات متصل خواهند شد

تا پایان امسال تمام روستاهای لرستان به شبکه ملی اطلاعات متصل خواهند شد

ایسنا/لرستان مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان گفت: تا پایان امسال تمام روستاهای استان به شبکه ملی اطلاعات متصل خواهند شد.

شهاب حیدری در خصوص کندی سرعت اینترنت اظهار کرد: در یک بازه زمانی یک ماهه با همکاری آموزش و پرورش و شرکت مخابرات استان نشست‌های متعدی داشتیم و اطلاعات دقیق و جامعی از مدارس مشخص و امکان سنجی‌ها انجام شده است و تقریبا اطلاعات به جمع‌بندی نهایی رسیده و توافقاتی بین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و شرکت مخابرات لرستان انجام شده که موضوع اینترنت در دو تا سه فاز انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه اولویت ما روستاهای بالای20 خانوار برای اتصال به شبکه ملی اطلاعات و در فاز بعدی شهرهای زیر 20 هزار خانوار است، ادامه داد: در برخی مدارس شرکت مخابرات استان قبلا امکانات و سرویس‌های لازم را فعال کرده بود و در حال حاضر امکان‌سنجی فنی آنها انجام شده است.

برگردان 200 مدرسه به سرویس هوشمندسازی مدارس و شبکه ملی اطلاعات

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان گفت: از مجموع 2128 مدرسه واجد شرایط در استان، 200 مدرسه که دارای سرویس ADSL بودند امکان‌سنجی شدند و  به سرویس هوشمندسازی مدارس و شبکه ملی اطلاعات برگردان خواهند شد.

حیدری بیان کرد: در گام دوم مدارسی هستند که آنها را شناسایی می‌کنیم؛ تک تک با روسای مدارس و معلمان تماس گرفته و اطلاعات تلفنی آنها را اخذ و صحت‌سنجی کردیم که این مدارس سرویس ندارند. براساس آنچه که بین وزارت ارتباطات و شرکت مخابرات توافق شده قرار بر این است که خط تلفن را خریداری و سرویس اینترنت آنها را فعال کند و این مهم تا پایان خرداد ماه به نتیجه خواهیم رساند.

وی با اشاره به اینکه برخی از خطوط تلفن به دلیل بدهی قطع هستند، گفت: پیگیری کردیم که سرویس ADSL آنان فعال شود تا از این فرصت استفاده کنند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان تصریح کرد: در ورودی استان 100 گیگابایت پهنای باند داریم و این درحالیست که 30 درصد این حجم استفاده نمی‌شود.

حیدری گفت: آنچه در استان با آن مواجه‌ایم توزیع ساعتی استفاده ماست؛ شبکه اینترنت در یک ساعاتی از روز پیک استفاده بالا می‌رود و نیاز است که آموزش و پرورش ساعات آموزش را با شرکت مخابرات استان مطرح کند تا با ترافیک سنجی که توسط این شرکت انجام‌می‌شود مشکل اینترنت تا حدودی برطرف شود.

وی اظهار کرد: عوامل متعددی در مشکلات اینترنتی وجود دارد و باید زیرساخت‌های ارتباطی و تجهیزات را بروز می‌کردیم به عنوان مثال در بافت‌های فرسوده و مناطق دیگر استان با حفاری‌هایی مواجه‌ایم.

سال گذشته 1245 روستا به شبکه ملی اطلاعات متصل شد

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان با بیان اینکه توسعه اینترنت و شبکه ملی اطلاعات دو سالی است که آغاز شده است، ادامه داد: سال گذشته 1245 روستا را به شبکه ملی اطلاعات متصل کردیم؛ در فاز سالجاری 745 روستا را تعریف کردیم که تاکنون  از این تعداد 250  روستا به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند.

حیدری تصریح کرد: تکلیفی که وزارت ارتباطات برای توسعه روستایی و ایجاد دولت الکترونیک دارد این است که تا سال 1400 بتوانیم تعدادی از روستاهای بالای 20 خانوار که تقریبا 2000 روستا هستند به شبکه ملی اطلاعات متصل کنیم که تاکنون کار 1500 روستا انجام شده و مردم می توانند از این سرویس استفاده کنند.

وی گفت: 500 روستای  دیگر در استان مانده که باید به بند ط ماده 3 وزارت ارتباطات عمل کنیم. پایان امسال تمام روستاهای استان به شبکه ملی اطلاعات متصل خواهند شد.

این مسئول با بیان اینکه در منطقه قاضی‌آباد خرم‌آباد بین 10 تا 12 دکل مخابراتی داریم، بیان کرد: سازمان تنظیم به صورت دوره‌ای پایش و میزان تشعشعات مجاز را اندازه‌گیری می‌کند و چنانچه میزان تشعشع بیش از حد مجاز باشد اپراتور را موظف می‌کنیم که به حالت مجاز برگردانده شود.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان خاطرنشان کرد: میزان تشعشع از یک سایت BTS  ، 0.7 میلی وات است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha