• دوشنبه / ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۷:۵۱
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 99012514692
  • خبرنگار : 50187

مدیرکل بنیاد مسکن استان کرمان خبر داد

احداث ۱۰۱۰ واحد مسکونی در جنوب استان کرمان تا هفته دولت

احداث ۱۰۱۰ واحد مسکونی در جنوب استان کرمان تا هفته دولت

ایسنا/کرمان مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کرمان گفت: ۱۰۱۰ واحد مسکونی احداثی در جنوب استان داریم که اولویت در شهرستان های رودبار جنوب، کهنوج و بخش زهکلوت خواهد بود که امیدواریم تا هفته دولت بتوانیم این ۱۰۱۰ واحد مسکونی را به بهره برداری برسانیم.

"علی اکبر سلطانی نژاد" عصر امروز دوشنبه ۲۵ فروردین ماه در جلسه ستاد هماهنگی تسهیلات بانکی بازسازی سیل در استان کرمان اظهار کرد: در پی وقوع سیل روزهای سوم و چهارم فروردین ماه جاری در جنوب استان کرمان، تعدادی از واحدهای مسکونی مردم نیاز به تعمیر و تعدادی نیازمند بازسازی شدند.

وی با اشاره به اینکه ارزیابی خسارت در کوتاه ترین زمان انجام و برای هیئت دولت ارسال شده که منتظر مصوبه هستیم، افزود: در شهرستان ریگان تعداد واحدهای کمتری دچار خسارت شده بود که کار بازسازی در این منطقه هم اکنون آغاز شده است.

سلطانی نژاد با بیان اینکه در جنوب استان کرمان به ویژه شهر زهکلوت کار تعمیر و بازسازی منازل مردم آغاز شده، تصریح کرد: بخش عمده ای از کمک های بلاعوض نیز به حساب مردم واریز شده و بخش دیگر تا فردا واریز خواهد شد.

مدیرکل بنیاد مسکن استان کرمان با بیان اینکه مکانیزم بازسازی خیلی جدی آغاز شده، عنوان کرد: شش بانک عامل برای پراخت تسهیلات ۱۶۰۰ واحد مصوبه استانی داریم اما مشکل این است که تنها دو بانک در شهرستان رودبارجنوب شعبه دارند و نزدیک ترین نقطه به محل وقوع سیل، کهنوج است که این رفت و آمدها در شرایط کنونی، باعث بروز مشکلاتی خواهد شد.

وی افزود: فعلا کار را با دو بانک فعال در شهرستان رودبارجنوب آغاز می کنیم و باید چاره ای اندیشیده شود تا به دلیل شیوع کرونا و بعد مسافت مردم به کهنوج مراجعه نکنند.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کرمان گفت: ۱۰۱۰ واحد مسکونی احداثی در جنوب استان داریم که اولویت در شهرستان های رودبار جنوب، کهنوج و بخش زهکلوت خواهد بود که امیدواریم تا هفته دولت بتوانیم این ۱۰۱۰ واحد مسکونی را به بهره برداری برسانیم.

وی با اشاره به اینکه ۶۰۲ واحد شهری و ۴۰۸ واحد روستائی است، افزود: کار احداث قریب به ۲۰۰ واحد آغاز شده و اولویت کار احداث مسکن و کمک معیشتی است.

سلطانی نژاد با اشاره به اینکه تضامین دریافت تسهیلات زنجیره ای است، گفت: ۶۲۰ واحد تعمیری داریم و تا امروز کار ۱۵۰ واحد احداثی شهر زهکلوت و روستاهای اطراف پیگیری شده و ۱۰ واحد در مرحله فونداسیون است و پرونده برای متقاضیان تشکیل شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha