• دوشنبه / ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۲:۵۳
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 99012514342
  • خبرنگار : 71251

پیش‌بینی بازدهی بورس در سال جاری

پیش‌بینی بازدهی بورس در سال جاری

یک تحلیل‌گر بازار سرمایه ضمن بیان اینکه سال گذشته بورس بالاترین بازدهی را نسبت به بازارهای موازیداشته است، گفت: امسال هم این بازار از نظر بازدهی، مطلوب پیش‌بینی می‌شود اما باید انتظار معقولی از این بازار داشت. مردم نباید امسال انتظار بازدهی بازار بورس همانند سال گذشته را داشته باشند.

به گزارش ایسنا، پیمان حدادی درباره آینده بازار بورس در سال جاری، با اشاره به اینکه امسال بازار سرمایه از سایر بازارهای موازی بازدهی بیشتری دارد، اظهار کرد: بازدهی بازار سرمایه بیشتر از نرخ تورم است و مانند هر بازار دیگری برای سرمایه‌گذاری در آن باید دانش لازم را داشت.

وی به مردم توصیه کرد که با سرمایه های مازاد خود در این بازار سرمایه‌گذاری کنند و البته قبل از ورود به بازار بورس، آموزش‌های لازم را بگذرانند.

حدادی که در برنامه پایش سخن می‌گفت، اظهار کرد: بهترین راه حل برای سرمایه‌گذاری مردم استفاده از صندوق‌های سرمایه گذاری و شرکت‌های سبد گردانی است.

این کارشناس اقتصادی، بازار سرمایه ۱۳۹۹ را از نظر بازدهی، مطلوب ارزیابی کرد و گفت: باید انتظار معقولی از این بازار داشت. مردم نباید امسال انتظار بازدهی بازار بورس همانند سال گذشته را داشته باشند.

وی در خصوص عملکرد سازمان بورس اوراق بهادار نیز افزود: سیاست گذاری های این سازمان خوب بوده اما به تصمیمات هر مدیر انتقاداتی وجود دارد. تغییرات در قوانین بازار بورس در چندماه اخیر زیاد شده که این امر نادرست بوده و باعث بدبینی سرمایه گذاران می شود.

حدادی با بیان اینکه سازمان بورس باید به سمت اصلاح سیستم و معاملاتی برود، گفت: فعالان بازار سرمایه از هسته معاملات به شدت ناراضی هستند، چرا که با افزایش حجم معاملات این هسته کشش لازم را ندارد و مداوم سیستم معاملاتی بورس کشور مختل می شود.

این کارشناس اقتصادی افزود: مردم باید با دانش به بازار سرمایه وارد شوند و از نظرات کارشناسان دارای مجوز استفاده کنند، چراکه ممکن است در آینده با استفاده از کارشنان غیر رسمی متضرر شوند.

همچنین در این برنامه علی لشکری - عضو هیئت مدیره جامعه صنعت کفش کشور - درباره وضعیت این صنعت گفت: صنعت کفش یکی از صنایعی است که می تواند به اشتغال کشور کمک کند و می توان ادعا کرد که این صنعت هم‌پای صنعت خودرو می تواند در کشور نقش آفرینی کند.

وی افزود: به دلیل اینکه این صنعت از جنس صنایع کوچک و متوسط است، نقش مهمی در اشتغال کشور دارد و می توان در همه جای کشور نیز از کارگاه های تولید کفش بهره برداری کرد.

لشکری گفت: در چند سال گذشته واردات و قاچاق کمی به صنعت کفش فشار آورد اما با افزایش نرخ ارز و کاهش قاچاق این صنعت توانست خدمات ارزنده ای را به مردم ارائه دهد، اگر موانع مورد نظر در صنعت کفش برطرف شود می توان به رونق و جهش این صنعت امیدوار بود.

این کارآفرین برتر ملی در خصوص تاثیر کرونا بر صنعت کفش نیز بیان کرد: با توجه به مصرفی بودن تولیدات این صنعت، رونق آن در اواخر سال صورت می گیرد، به طوریکه در بهمن و اسفند صنعت کفش روزهای شلوغی را پشت سر می گذارد اما بحران کرونا باعث شد که کار زمین‌گیر شود و مشکلات عمده ای از جمله چک های برگشتی گریبان گیر تولیدکنندگان شده است.

وی ادامه داد: در برنامه های توسعه کشور عمدتا بر صنایعی تاکید شده است که ارزش افزوده بالاتری دارد اما اشتغال پایداری ندارد، اما در حال حاضر همه به این نتیجه رسیده اند که اشتغال شاخصی مهم است و باید به صنایع کوچک و متوسط توجه ویژه ای داشت، چراکه در بحران این صنایع می توانند یه دولت کمک شایانی کنند.

لشکری گفت: باید سرعت گیرها را از محیط کسب و کار حذف نمود و تولیدکنندگان نیاز به کمک دولت ندارند، بلکه ما از آنها می خواهیم که قوانین دست و پا گیر حذف شوند.

عضو هیئت مدیره جامعه صنعت کفش کشور بیان کرد: پیشنهاد می شود یک قرارگاه جهش تولید با حضور مقامات دولتی و خبرگان صنعت تشکیل شود تا متولی بحث جهش تولید در کشور باشد؛ به گونه ای که این قرارگاه طرف حساب سازمان ها باشد و نقش حمایتی از تولید را ایفا کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha