• دوشنبه / ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۱:۲۳
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 99012514216
  • خبرنگار : 50189

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان هشدار داد

کرمان در سناریو بدبینانه اپیدمی کرونا/نقش مردم در کنترل اپیدمی پررنگ‌تر از گذشته شده است

کرمان در سناریو بدبینانه اپیدمی کرونا/نقش مردم در کنترل اپیدمی پررنگ‌تر از گذشته شده است

ایسنا/کرمان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان این مطلب که هم اکنون نقش مردم در کنترل اپیدمی کرونا بسیار پررنگ‌تر از قبل شده است، گفت: مردم به هیچ‌عنوان آسوده خاطر نباشند و بدانند که اپیدمی تمام نشده و تنها مدتی شیب تعداد افراد مبتلا به کووید ۱۹ در استان ثابت شده بود اما به هیچ عنوان روند کاهشی نبوده و در صورت رفتارهای غیر بهداشتی این اپیدمی افزایش پیدا خواهد کرد.

دکتر "سید وحید احمدی‌طباطبایی" در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود احتمال وقوع پیک جدید کروناویروس در کشور وجود دارد؟ گفت: قطعا این موضوع صحت دارد و اگر مردم بحث فاصله گذاری های اجتماعی را رعایت نکرده و رفتار و آمدها در سطح جامعه همچنان افزایش پیدا کند قطعا با پیک جدید این بیماری روبرو خواهیم شد.

وی این اپیدمی را به جنگلی که آتش گرفته و هنوز خاموش نشده و با کوچکترین وزش بادی دوباره شعله‌ور خواهد شد، تشبیه کرد و افزود: از سه سناریوی پیش‌بینی شده توسط دانشگاه علوم پزشکی، متاسفانه استان کرمان هم اکنون در سناریوی بدبینانه است و در حال حاضر هر ۲.۵ نفر مبتلا به کووید ۱۹، حدود ۲ تا ۲.۵ نفر دیگر را به این ویروس مبتلا می‌کند این در حالی است که در  سناریو خوشبینانه، هر ۲.۵ نفر مبتلا به کرونا حدود ۱.۵ نفر دیگر را به کووید ۱۹ مبتلا می‌کند که هنوز به این مرحله نرسیده‌ایم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با انتقاد از رفتارهای پرخطر برخی از افراد و عدم رعایت مسایل بهداشت فردی و عمومی بیان کرد: مردم متاسفانه تصور می‌کنند که خطر کروناویروس از بین رفته و مانند روزهای بدون شیوع ویروس، در خیابان‌ها حضور پیدا کرده‌اند که این موضوع بسیار نگران کننده است.

احمدی طباطبایی با تاکید بر اینکه همچنان باید بحث فاصله گذاری اجتماعی را در جامعه رعایت کرد افزود: اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند به معنای پایان اپیدمی کرونا نیست و همچنان طرح فاصله گذاری اجتماعی باید اجرایی شود و هدف از اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند توجه به مسایل اقتصادی و تجاری کشور بوده تا شیوع این ویروس بیش از این به اقتصاد کشور ضربه وارد نکند. 

وی در زمینه میزان مرگ و میر در استان کرمان ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ عنوان کرد: هر میزان که امکانات آزمایشگاهی بیشتر شود، قطعا شناسایی بیمار قطعی مبتلا به این ویروس نیز افزایش پیدا خواهد کرد اما خوشبختانه میزان مرگ و میر ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ در استان کرمان نسبت به متوسط کشوری پایین تر است.

احمدی طباطبایی تصریح کرد: در طرح فاصله‌گذاری هوشمند، بحث رفتار هوشمندانه مردم نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است. هم اکنون واحدهای صنفی کم خطر بازگشایی شده‌اند و انتظار می رود مردم نیز هوشمندانه رفتار کرده و برای خرید یا انجام کارهای خدماتی، واحدهایی را انتخاب کنند که در آنها ازدحام نبوده و خلوت باشند.

وی به پیش‌بینی دانشگاه علوم پزشکی کرمان از وضعیت روزهای آینده شیوع ویروس کرونا در استان کرمان اشاره و اظهار کرد: با توجه به اینکه مردم دوباره به خیابان‌ها آمده‌اند و بسیاری از صنوف بازگشایی شده‌اند، معتقدیم که با روند افزایشی این اپیدمی در روزهای آینده مواجه خواهیم شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان این مطلب که هم اکنون نقش مردم در کنترل اپیدمی کرونا بسیار پررنگ‌تر از قبل شده است، گفت: مردم به هیچ‌عنوان آسوده خاطر نباشند و بدانند که اپیدمی تمام نشده و تنها مدتی شیب تعداد افراد مبتلا به کووید ۱۹ در استان ثابت شده بود اما به هیچ عنوان روند کاهشی نبوده و در صورت رفتارهای غیر بهداشتی این اپیدمی افزایش پیدا خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha