به گزارش ایسنا، دکتر آنتونی فائوچی، رییس موسسات آلرژی و بیماریهای عفونی آمریکا یکشنبه در گفتوگو با شبکه سی ان ان گفت: "اگر از همان اول همه را تعطیل کرده بودیم، اوضاع کمی متفاوت بود."
فائوچی که هدایت اقدامات بهداشتی دولت آمریکا علیه همه گیری ویروس کرونا را برعهده دارد در ادامه گفت: "هیچ کس نمی تواند منکر این واقعیت شود که اقدام زودتر جان افراد بیشتری را نجات می داد."
در حال حاضر، بالاترین رقم تعداد بیماران و افراد درگذشته در اثر ابتلا به ویروس کرونا در جهان متعلق به آمریکاست.
بر اساس تازه ترین آمار دانشگاه جانز هاپکینز، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا به دست کم ۵۵۵ هزار نفر رسیده و حداقل ۲۲ هزار نفر نیز در این کشور جانشان را از دست دادهاند.
تعداد بیماران شناسایی شده در سراسر جهان حدود یک میلیون و ۸۵۰ هزار نفر و تعداد جان باختگان بیشتر از ۱۱۴ هزار نفر است.
دولت دونالد ترامپ در ۱۶ مارس، ۲۶ اسفند مقررات فاصله گذاری اجتماعی را ابلاغ کرد.
قرار است این مقررات تا پایان آوریل، یازدهم اردیبهشت برقرار باشد.
به گزارش بی.بی.سی هفته گذشته روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی نوشت که دکتر فائوچی و دیگر مقامهای بهداشتی از چند هفته قبل از ابلاغ این مقررات خواهان اجرای آن شده بودند.
فائوچی در پاسخ به سوالی در این باره گفت که "توصیههای او صرفا از دیدگاه بهداشتی عنوان شده است."
او همچنین تاکید کرد عوامل دیگری مانند گستردگی جغرافیایی آمریکا و ناهمگونی جمعیتی از دیگر عواملی هستند که در رقم بالای بیماران در این کشور نقش دارند.
آنتونی فائوچی همچنین از احتمال بازگشت به زندگی عادی در بخشهایی از آمریکا تا یک ماه دیگر خبر داد ولی هشدار داد که عجله در عادی سازی شرایط اجتماعی میتوانند به شیوع مجدد بیماری منجر شود.
استیون هان، رییس سازمان غذا و داروی آمریکا هم در مصاحبه جداگانه ای با شبکه ای بی سی تاکید کرد که کاخ سفید امیدوار است از اول مه، ۱۲ اردیبهشت مقررات فاصله گذاری اجتماعی را سهلتر کند.
به گفته هان، تصمیم گیری در این باره بر اساس ایمنی سلامت و رفاه جامعه صورت خواهد گرفت.
انتهای پیام
نظرات